Cand seful nu te simpatizeaza

De multe ori ai impresia ca seful tau are un ghimpe impotriva ta, orice ai face. Uneori e posibil sa te inseli, alteori nu. Iata cateva indicii care te vor ajuta sa evaluezi correct situatia:
1. Nu figurezi pe lista de prime
2. Nu esti ascultata
Cand vi se cere opinia, se sare peste tine si nu prea esti invitata sa iti spui punctul de vedere. Asta nu se intampla doar in sedinte, ci aproape in orice moment, intre discutiile dintre colegi. Desi initial lucrurile nu stateau asa, ai impresia ca toti canta sub bagheta marelui maestru: seful.
Tu vrei sa te faci ascultata, insisti sa iti spui punctul de vedere si chiar reusesti sa te faci auzita. Bucuria nu tine insa mult pentru ca, din pacate, nu se tine cont si de opinia ta.
3. Nu esti laudata
4. Te simti izolata
Seful tau are obiceiul sa va intrebe uneori ce mai faceti. Asta nu inseamna ca beneficiezi si tu de acest privilegiu. Colegii au observat si unii chiar au inceput incet, dar sigur, sa ii urmeze exemplul. Pentru ca esti o fire sociabila si sensibila, atitudinea lor te afecteaza.
Te simti respinsa, izolata si ceva iti spune ca locul tau este in alta parte. S-ar putea sa ai dreptate, atat timp cat lucrurile nu se schimba in bine.
5. Esti sanctionata

Citeste si:  Roman in spatiu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.