Cariera de succes sau doar iluzie?

Cu totii ne dorim sa obtinem job-urile mult visate, sa castigam foarte bine si sa calatorim cat mai mult. Aceasta este una dintre dorintele generale ale fiecarui om.
Pana aici toate bune si frumoase, insa cati dintre noi reusim sa ne implinim acest aspect, al vietii profesionale?
Foarte multi? Foarte putini? Eu cred ca acest lucru este relativ si depinde foarte mult de educatia si spiritul auto-motivant al fiecaruia.

Nu putem avea un job ideal, care sa ne multumeasca, daca noi nu depunem un efort sau daca nu facem anumite sacrificii.
Pentru o cariera si o viata sociala implinita, anumite persoane renunta la viata persoanala. Persoanele care renunta la cariera, sunt persoane care isi pot implini viata pe plan sentimental, insa consider ca nu este una dintre cele mai bune alegeri.
Daca vrei sa fii fericit, trebuie sa stii sa te faci fericit, sa faci acele lucruri care iti fac placere, sa te duci cu drag la locul de munca si sa nu ai regrete.

Citeste si:  Shoppingul ca profesie

Pentru a avea o cariera implinita, este bine sa-ti urmezi propriile reguli, sa nu urmezi sabloanele sau sa incerci sa copiezi stilul si viata cuiva, pentru ca a ajuns undeva departe. Fiecare om are sansele lui, destinul lui si este stapan pe deciziile sale.
De multe ori, ceea ce este bine pentru altii, poate fi rau pentru tine si invers. Cu detasare si multa responsabilitate va trebui sa iei propriile decizii in functie de nevoile si de posibilitatile tale.
Cand iei o decizie importanta pentru cariera ta, incearca sa adopti o atitudine de lider, nu de subordonat al unei societatii sau al unei mentalitati.

Citeste si:  Horoscopul lunii septembrie

Daca nu ai observat deja, oamenii de succes sunt de regula acei oameni care au reusit sa se detaseze putin de regulile impuse de societate sau de prejudecati.
O cariera implinita, la fel ca si o relatie, presupune si foarte multe compromisuri. Depinde de tine cat de departe esti dispusa sa mergi sau sa accepti.
In general, lucrurile bune si durabile in viata, se obtin foarte greu, dupa multa munca, sacrificii, nopti nedormite si multe, multe fire de par alb.

Citeste si:  Robbie la tribunal

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.