Cariera ideala

Te intrebi cum anume sa iti gasesti cariera ideala? Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti identifici job-ul de vis in functie de talentele tale naturale.
Daca iti cauti cariera ideala, atunci presupunem ca esti nemultumita de actualul tau loc de munca.
Ca si adulti, cariera noastra ne poate defini. O cariera de succes ne creste egoul si ne face sa ne simtim ca avem un scop in viata. O cariera terna, fara viata ne face sa ne simtim frustrate, pe masura ce ne consumam energia.
Atunci cand cariera ta merge bine intreaga ta viata pare sa fie extrem de buna, facandu-te sa te simti bine atat cu tine insuti, cat si in relatiile cu ceilalti, cu finantele … cu totul. Dar atunci cand cariera ta esueaza, poate sa iti traga in jos toate aspectele vietii tale.
Gasirea si implinirea carierei de vis poate sa fie o parte complexa a dezvoltarii tale personale, dar cu siguranta merita si timpul si efortul. Daca ai un job neplacut si traiesti de pe o zi pe alta, la un anumit moment va trebui sa te intrebi: ce voi face cu viata mea?
Este usor de spus faptul ca intreaga ta viata reprezinta cariera, dar nu poti sa ignori faptul ca iti pierzi timpul lucrand, zi dupa zi. Pentru majoritatea persoanelor, cariera, job-ul in sine inseamna 30-50 de ore pe saptamani. Asta inseamna foarte mult timp petrecut facand ceva ce pur si simplu tie nu iti place sau nu iti pasa.
Asa ca este normal sa spui ca job-ul tau este o parte importanta a fiintei tale. Job-ul este practic scopul tau in viata. Asa ca o cariera de vis trebuie sa fie derivata din activitatile care te fac sa te simti bine in viata. Gandeste-te mai intai la talentele tale naturale si la ceea ce te intereseaza. Chiar daca crezi ca asa ceva nu exista, sau nu-ti poti imagina o astfel de cariera, trebuie sa stii ca te inseli.
Pentru a-ti identifica cariera de vis, scrie o lista cu toate talentele tale, cu tot ceea ce te intereseaza si cu hobby-urile tale. Nu te opri pana cand nu ai epuizat orice posibilitate.
Nu te gandi la bani. Acestia ar trebui sa fie pe ultimul loc.

Citeste si:  Madonna i-a adus din nou un omagiu lui Michael Jackson, intr-un concert la Paris

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.