Cat de fidel iti este partenerul, in functie de zodie

Infidelitatea barbatului in fct de zodie

Semnul zodiacal sub care s-a nascut partenerul tau te ajuta sa depistezi cat iti este de loial sau, din contra, de infidel? Astrologii sunt de parere ca da. Acestia sustin  ca zodia din care facem parte isi pune amprenta pe latura afectiva, din punctul de vedere al fidelitatii sau al tentatiilor la care suntem supusi. Totusi in afara de zodia in care esti nascut mai conteaza si ascendentul si nu in ultimul rand educatia si experientele de viata ale fiecaruia.

Citeste si:  Madonna + Tupac Shakur

Berbec
Prin natura lor, sunt supusi tentatiilor in general si nu vor da inapoi de la o scurta aventura, de o noapte, doua. Vestea buna este ca si in conditiile acestea, un Berbec este poate cel mai simplu de depistat, nefiind nevoita sa te intrebi in fiecare zi cat de fidel iti este. Mimica fetei, gesturile stangace, balbaiala, toate aceste semne te vor conduce indubitabil la concluzia finala – si anume ca, da, din nefericire, te-a inselat.

Citeste si:  Munca acasa

Taurul
Daca vrei sa traiesti intreaga viata linistita, fara semne de intrebare, atunci alege-ti un partener din zodia Taurului. Este cel mai fidel semn zodiacal. Iubeste rutina, se teme de schimbare si are un caracter nobil. Chiar daca ar aparea o tentatie vreodata, fii sigura ca partenerul tau din zodia Taurului va fugi cat il tin picioarele. Sau poate nu va fugi, dar lenea il va impiedica sa faca vreun pas gresit.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.