Ce trebuie sa faci ca freelancer

In ziua de azi, toata lumea isi cauta si isi doreste un job cat mai stabil, flexibil si care sa-l implineasca si din punct de vedere financiar. Usor de zis, greu de gasit, nu-i asa?
Sunt persoane care au un singur job, sunt persoane care au mai multe job-uri si cu toate astea si-ar dori mai aiba un job care sa le asigure un venit in plus si sa le ocupe timpul.
Job-ul de freelancer este unul dintre acele job-uri care iti poate asigura un venit suplimentar, fara prea multa bataie de cap si in functie de disponibilitatea ta.
Poti deveni freelancer pentru orice companie, atata timp cat ai o recomandare buna sau experienta in domeniu.
Ca freelancer, marele avantaj este ca poti lucra de acasa, in ce interval orar iti doresti, stabilit din timp cu persoana de contact, care se ocupa de tine.
Majoritatea freelancer-ilor prefera sa opteze pentru traduceri, mai ales daca sunt cunoscatori de mai multe limbi straine si pot efectua mai multe traduceri pe zi.
Daca esti sigura ca vrei sa faci asta, ca ai timp si ca poti indeplini niste conditii la timp, te sfatuim sa te apuci de treaba.
Si in strainatate, si in Romania, sunt o multime de companii, firme, site-uri sau edituri care au nevoie in permanenta de persoane care sa fie conectate la mediul online 24 din 24 si care sa poata asigura un suport tehnic indiferent de gradul de dificultate.
Dupa cum spunea, poti alege intre a traduce carti pentru edituri din strainatate, care sunt interesate sa traduca si in limba romana sau poti opta pentru o colaborare cu un site sau o companie pentru care sa traduci documente, stiri sau contintutul de pe site, daca au si o varianta in limba romana.
Daca nu stii cum sa intri in legatura cu o companie care ar avea nevoie de serviciile unui freelancer sau daca nu cunosti pe nimeni care sa te recomande, poti apela la site-uri special create pentru cei care opteaza pentru munca de acasa.
Sunt o multime de site-uri pentru freelanceri unde iti poti activa un cont, pentru care va trebui in schimb sa platesti o suma de bani ( anual ). Nu este o suma imensa ( 30- 40 $ pe an ), insa in timp, cu cat vei fi mai solicitata si vei avea mai multe traduceri, iti vei recupera suma de bani investita in activarea contului.
Tot ce trebuie sa faci este sa fii atenta cand esti contactata de o companie sau de persoana care are nevoie de ajutorul tau si sa-ti indeplinesti sarcina in timp util. In felul asta, vei atrage si mai mult colaboratorii si banutii nu vor inceta sa apara.

Citeste si:  Zanzibar, paradisul mirodeniilor

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.