Cele mai bune carti despre cariera

Fie ca abia ai absolvit facultatea sau ai lucrat deja de cativa ani si ai nevoie de un ghid, de o orientare, exista o multime de carti care te pot ajuta sa iti aranjezi cariera si sa iti intalnesti telurile personale. In aceste carti de cariera, vei gasi ajutorul, sfatul si inspiratia de care ai nevoie pentru a gasi un job, pentru a obtine o promovare sau pentru a te bucura de ceea ce faci. Indiferent de ce camp de munca esti interesata, vei gasi ceva informatii doar citind aceste carti.
Aceste carti sunt unele din cele mai bune si cele mai citite de persoanele care se pregatesc sa absolveasca sau de persoanele care sunt noi in lumea joburilor.
1. Trecerea de la facultate la cariera : 90 de lucruri pe care sa le faci inainte sa te alaturi lumii reale de Lindsey Pollak
Aceasta carte descrie experientele si aptitudinile pe care ai nevoie sa le inveti in facultate pentru a obtine un job.
2. Nu te invata corporate in facultate de Alexandra Levit
Facultatea nu te va invata tot ce trebuie sa stii despre afaceri. Invata ceva lectii importante din aceasta carte.
3. Ce nu te invata in facultate de James M. Kramon
Facultatea te poate invata bazele, dar nu te poate invata totul. Descopera cateva adevaruri importante si aptitudini din aceasta carte.
4. Atunci cand realitatea loveste: Ce vor angajatorii sa stie proaspat absolventii de Nancy Barry
Citeste aceasta carte pentru a afla ce asteapta angajatorii de la proaspat absolventi, facandu-ti cautarea job-ului mai usoara.
5. Cum sa obtii orice job iti doresti: Lansarea in cariera si re-lansarea pentru persoanele sub 30 de ani de Donald Asher
Esti ingrijorata de obtinerea unui job? Aceasta carte te poate scapa de ceva temeri.
Cauti un job nou pe piata? Obtine ceva ajutor in proces din aceste carti.
6. Obtine job-ul pe care ti-l doresti, chiar si atunci cand nimeni nu angajeaza: Ocupa-te de cariera ta, Gaseste job-ul pe care ti-l doresti, si Obtine ceea ce meriti de Ford Myers
Invata cum sa te ocupi si ce sa faci in vanatoarea aceasta de job-uri si obtine job-ul pe care il vrei cu ajutorul acestei carti.
7. Regulile nescrise ale cautarii eficiente de job-uri de Orville Pierson
Descopera secretele de care ai nevoie pentru a gasi job-ul pe care ti-l doresti cu adevarat.

Citeste si:  Setlistul concertului Leonard Cohen de la Bucuresti

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.