Cine poate sta intr-un triunghi amoros. Noi iti spunem ce spune zodiacul

Amanta

Se pare ca acest subiect al ” amantei” este de actualitate. Cu siguranta la un moment dat fiecare dintre noi am fost atrase de barbati care erau intr-o alta relatie sau chiar casatoriti. Problema care apare dincolo de „moralitate” este daca am putea accepta acest rol. Probabil  fiecare caz este discutabil. Noi va spunem insa, ce spun zodiile. Cine poate accepta un triunghi amoros.

Berbec:

Pasionala si extrem de posesiva, va fi foarte greu ca nativa din zodia Berbecului sa ajunga intr-o astfel de postura. Totusi, daca va ajunge, printr-o situatie exceptionala, sa aiba o asemenea pozitie, atunci partenerul ei trebuie sa se astepte la multe zile zile fripte, caci femeia din zodia Berbecului se va tine scai dupa el, va face adevarate crize de isterie si se va incapatana ca relatia lor sa-i conduca ori la bal, ori la spital. Sub nicio forma, femeia Berbec nu va accepta un timp indelungat o complicatie sentimentala de acest gen, pentru ca nu poate trece peste umilinta.

Citeste si:  Elena Basescu - strategia populista

Taur:
Extrem de sensibila si idealista din fire, nativa din zodia Taurului va spune capat unei aventuri. Si asta pentru ca ea crede ca fiecare are sufletul sau pereche, asadar nu poate imparti persoana iubita cu nimeni. Daca printr-o coincidenta bizara, se va indragosti de un barbat care nu este singur, atunci relatia lor este sortita pieirii de la bun inceput, caci are o inima fragila, iar dezamagirea va lua proportii din ce in ce mai mari, pana cand femeia din zodia Taurului va pune punct. Aceasta nativa isi respecta prea mult sentimentele, pentru a se complace intr-o astfel de ipostaza. Avand un sarm nativ insa, Taurita va ajunge rareori in pozitia de femeie deziluzionata, fiind mai degraba prototipul femeii care ramane in final cu intreaga prada doar pentru ea.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.