Companii private

Companiile private au devenit in ultimul timp o provocare in cautarea pentru un posibil job. De la perspective de investigare, ne place sa credem despre companiile private ca sunt un loc potential de lucru. Daca va faceti temele, puteti gasi informatii importante despre aceste companii.
Iata resursele privind investigarea asupra companiilor private:
1. Site-ul companiei
Este intr-adevar uimitor ce poti descoperi de pe site-ul companiei. Multe site-uri includ informatii pe care in mod normal nu le-ai obtine nici macar din alta parte. Companiile posteaza asemenea informatii ca un raspuns al competitivitatii si pietei de angajare.
2. Motoarele de cautare de internet
Daca introduci in orice motor de cautare numele firmei respective vei obtine informatiile dorite despre acea companie.
3. Reviste si ziare
Abilitatea de a cauta in ziare si reviste reprezinta un avantaj imens pentru orice persoana care face cercetari asupra companiilor private pentru ca asemenea eforturi pot fi rasplatite cu un plus de informatie.
Provocarea consta in a cauta in cele mai potrivite publicatii.
4. Baza de date online
Un numar de informatii sunt disponibile in baza de date online mentinand datele financiare al cat mai multor companii.
5. Pietele financiare
Pe pietele financiare puteti descoperi o multime de informatii cu privire la companiile private.
6. Angajatii actuali si fosti
In orice cercetare asupra unei companii, este bine sa cereti opinia atat actualilor angajati, cat si a fostilor. Este bine sa stiti de ce au plecat sau de ce au ales sa ramana acestia. Mai mult decat atat, va vor spune si cum functioneaza lucrurile in respectiva companie.
7. Clientii si furnizorii
Clientii si furnizorii pot avea perspective unice asupra companiei cu care fac afaceri. De aceea, este important sa te documentezi si de la ei ceea ce au de spus.

Citeste si:  Biroul iti reflecta personalitatea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.