Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

 

HOROSCOP RAC

 Compatibilitate Fecioara – Rac

Racul este rabdator si dornic sa accepte, Fecioara nu este multumita cu treaba rapida si de mantuiala. Fecioara este o perfectionista si nu va vrea sa faca lucrurile in graba. Racul este usor de ranit si hipersensibil, de aceea un Rac nu ar trebui sa fie criticat cand greseste. Fecioara nu este prea demonstrativa la capitolul dragoste si exprimarea sentimentelor. Daca Racul este destept, o poate castiga prin propriile ei cai de a avea grija de cineva si a–i pasa de cineva, a imparti cu cineva. Astfel relatia ar putea merge. Daca insa nu reuseste sa faca asta, amandoi ar fi doar o familie frustrata. Problema dintre cei doi este ca, Racul este sensibil, emotional, si o persoana senzoriala, pe cand Fecioara gandeste si rationalizeaza in exces. Vor avea discutii pe tema de ce si cum in fiecare situatie, incluzandu-le pe cele romantice, pe cand Racii vor vedea lucrurile in maniera lor defensiva.

Citeste si:  Horoscopul lunii august

 

HOROSCOP LEU

Compatibilitate Fecioara – Leu

Leul este un extrovertit, navalnic si domina in timp ce Fecioara este modesta, retrasa si inclinata mai mult spre a fi folositoare. Succesul sau declinul depinde de ce semn are barbatul si ce semn are femeia. In afaceri, este mai bine ca Leul sa conduca si Fecioara sa urmeze. Emotiile ardente ale Leului pot coplesi Fecioara dominata de auto-control, dar in sfarsit chiar o dovedeste. Leii sunt grandiosi, generosi si minunat de ratacitori. Dar Fecioarele se ocupa de detaliile vietii, analizand tot ce pot si cautand perfectiunea in tot ceea ce intalnesc. Daca Leul are pe Venus in Fecioara si Fecioara are planeta dragostei – Venus in Leu, atunci acesti indragostiti rad tot drumul spre altar. Chiar daca stelele nu sunt de partea lor pot ajunge la o combinatie castigatoare daca sunt dispusi sa dea si sa ia. Altfel, abordarea precisa si pedanta a partenerului Fecioara il va face pe Leu sa se simta subjugat si deprimat. Acea nevoie a Fecioarei de a avea totul la locul potrivit ar putea sa il irite intens pe Leu, care nu intotdeauna face totul ca la carte. Caldura dragostei unui Leu poate arde un pic prea tare pentru vestala Fecioara, care este corecta chiar si cand vine vorba de sex. Acest barbat sau femeie sub influenta Mercurului poate suferi severe arsuri atunci este expus la razele romantice ale iubitorului Leu si s-ar putea sa insiste sa scada temperatura atingerii si a sexului.

Citeste si:  Robert DeNiro, Anthony Hopkins si Meryl Streep vor intra in Actors Hall of Fame

 

HOROSCOP FECIOARA

Compatibilitate Fecioara- Fecioara

Fecioarele sunt practice, realiste, si le place sa aiba o rutina bine organizata. Nici unul nu ii va cere celuilalt sentimente imposibile, dar ar trebui evitate ciondanelile si cautarea defectelor. Nimeni nu stie ce au de gand si va fi un semn de intrebare deasupra lor. Fac dragoste prin miracolele tehnologiei moderne. Accentul acestei iubiri este pus pe analiza. Chiar si atunci cand se incing spiritele in dormitor, ei vor continua sa discute fapte si cifre. Si atunci cand vor sa citeasca ceva bun, vor studia o noapte intreaga enciclopedia aerisindu-si astfel creierele. Pana la urma sunt amandoi condusi de Mercur, asa ca vor fi indragostiti in mod inteligent.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.