Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

 

HOROSCOP BALANTA

Compatibilitate Fecioara –  Balanta

Este un aparent contract intre ei. Amandoi sunt pretentiosi si cauta perfectiunea. Se completeaza emotional si mintal unul pe celalat. Balantele au ca scop obtinerea echilibrului si a frumusetii, si este probabil sa provoace firea critica a Fecioarei. Pentru Balantele iubitoare, este un caz in care inima se lasa condusa de minte. Fecioarele sunt exact invers, si mintea ii spune iminii ce sa faca. Asa ca atunci cand isi cer unuia altuia atasament emotional, va fi o ciocnire intre iubirea venusiana si logica Fecioarei. Placuta Balanta are nevoie de o dragoste care nu se axeaza prea mult pe latura sexuala in timp ce Fecioarele au nevoie de o dragoste puritana. De fapt fecioarele se pot limita in a face dragoste odata pe an sau doar la zile festive si vacante. Rezervarea lor romantica le poate aduce pe Balante intr-o tulburatoare frustrare.

Citeste si:  Ce si cand sa schimbi

 

HOROSCOP SCORPION

Compatibilitate Fecioara – Scorpion

Pentru ca sunt doua semne practice si inteligente, aceasta combinatie va merge bine. Dar emotional aceste semne sunt din lumi diferite, Scorpionul are sentimente intense, pasiuni arzatoare, pe cand Fecioarele cred in controlarea lor. Scorpionii sunt pretentiosi, asa ca vor aprecia calitatile constiincioase ale Fecioarei. Daca este un lucru cu care Fecioarele nu pot trai, acel lucru este mizeria. Prima problema pe care acest cuplu o va intampina este curatenia. Cand Scorpionul se va grabi sa faca atmosfera, inchizand luminile, Fecioara va incepe sa caute urme de praf si mizerie. Acest cuplu se poate intelege bine, desi s-ar intelege mai bine ca rude, sau ca parteneri de afaceri. Dar in privinta sexului, ar putea fi o relatie fulgeratoare. Cu toate ca Fecioarele sunt semne de pamant, sunt conduse de Mercur ceea ce le face mult mai motivate.

Citeste si:  Sony Odo

 

HOROSCOP SAGETATOR

Compatibilitate Fecioara – Sagetator

Fecioara este atenta controlata si analitica. Sagetatorul este impulsiv, independent, neatent si extravagant. Amndoi cauta constant lucruri noi si cai de a imbunatatii. Fecioara va vrea sa atinga perfectiunea in timp ce Sagetatorul va filosofa in cautarea cunostintelor supreme. Destul de ciudat dar o astfel de pereche s-ar intelege mult mai bine la nivel platonic. Ar trebui sa faca schimb de cunostinte, nu de saruturi. Dar daca se vor arunca in bratele dragostei vor descoperi ca iubirea inseamna lucruri diferite pentru ei. Cand unei Fecioare i se inmoaie genunchi la atingerea unui Sagetator, acesta din urma ar trebui sa stie ca locuinta lor va fi un camp de batalie pentru pastrarea ordinii si curateniei.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.