Compatibilitate Fecioara cu celelalte zodii

 

HOROSCOP CAPRICORN

Compatibilitate Fecioara – Capricorn

Amandoi apreciaza partea practica a vietii si a muncii. Ambii sunt constiinciosi, cu un puternic simt al responsabilitatii si sunt potriviti pentru relatii de afaceri si lucruri practice, dar poate exista si o lipsa a sentimentelor, a caldurii emotionale si a romantismului. Capricornul admira logica, metodologia. Fecioarele te pot face sa simti ca totul este posibil. Cand un Capricorn intalneste o Fecioara care spune ca slujba este numele ei mijlociu, este minunat. Cei mai multi Capricorni sunt imbibati de ambitie si vor sa ajunga in topul vietii intr-un fel sau altul. Vor sa fie buni in afaceri si bineinteles ca, o Fecioara este iubita care il poate face pe Capricorn sa reuseasca.

Citeste si:  Angelina si Brad se muta in Franta

HOROSCOP VARSATOR

Compatibilitate Fecioara – Varsator

Exista contraste intre cele doua semne: Varsatorul si Fecioara. Se subliniaza mai degraba o afinitate mentala si intelectuala decat o legatura profunda emotionala. Fecioara este rationala, inteligenta, analitica si cateodata rece, in timp ce Varsatorul poate fi calm, detasat, neimplicat. Fecioara este grijulie, stapanita si ortodoxa, dar Varsatorul poate fi imprevizibil, temperamental si neconventional cateodata. Daca discuta despre a se apuca de afaceri impreuna atunci sunt pe drumul cel bun spre succes. Dar daca ceea ce urmaresc este dragostea, s-ar putea sa se trezeasca intr-o criza de soc. Daca amandoi au pe Venus care lesina de iubire si ofera semne ca Leul sau Balanta pentru vestala Fecioara sau Pestii pentru Varsatorul aerian, atunci aceasta relatie va fi mai mult o combinatie de inimi firave. Dar daca pozitiile in asezarea lor nu sunt entuziaste si amoroase, nu vor descoperi niciodata ce inseamna unul pentru celalalt.

Citeste si:  Despre oameni si melci – in competitia celui mai vechi festival de film din lume

 

HOROSCOP PESTI

Compatibilitate Fecioara – Peste

Fecioara este semnul opus Pestilor, dar se pot completa unul pe celalalt. Acestia vad lucrurile cu ochi diferiti, vor un mister unul pentru celalat. Fecioara este motivata de ratiune, analiza, fapte si logica. Pestii sunt indrumati de sentimente, emotii, intuitie si de abilitatea ciudata de a simti ce se intampla. Fecioara ii aduce Pestelui nebunie, romantism si imaginatie. Pestii pot adauga magie vietii Fecioarei. Aceste semne astrologice ar putea fi facute unul pentru altul. Doar atunci cand sunt singuri pot cu adevarat sclipi. Dorinta nebuna de sex a Fecioarei va contrabalansa fanteziile Pestilor si cei doi vor incerca totul sub soare. Fecioara, semn de pamant, poate controla sentimentele puternice ale Pestilor. Este un parteneriat perfect, iar Pestii vor aduce culorile curcubelui in viata Fecioarelor, pe cand acestea vor adauga culorile non sens alb si negru in personalitatea pestilor.

Citeste si:  Comertul electronic

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.