Comunicare pozitiva

Exista multe beneficii in ceea ce priveste comunicarea pozitiva a echipei. In sport, comunicarea pozitiva de echipa poate sa castige intr-un joc. In afaceri, comunicarea eficienta poate sa castige cu clientii mari ai echipei, noi proiecte, promovari si succes.
Comunicarea pozitiva exista atunci cand exista aptitudini eficiente printre membrii echipei. Asta inseamna ca indivizii din echipa stiu cum sa vorbeasca si sa asculte intr-un fel care produce rezultate pozitive.
Nu toata comunicarea este buna comunicare. Este suficient pentru membrii echipei sa vorbeasca putin. Membrii echipei trebui esa asculte activ, sa arate respect si sa dezvolte o comunicare non-verbala.
Comunicarea pozitiva de echipa este nepretuita pentru angajati, pentru ca tine echipa unita pentru a termina la timp cu munca lor.
Nu numai comunicarea pozitiva ajuta echipa sa isi atinga telurile, dar are efecte pozitive si asupra si asupra modului in care supervizorii vad echipa. Bonusurile si promovarile pot fi recompense de dorit pentru echipe care se mandresc cu o astfel de comunicare.
Pentru a imbunatati comunicarea, echipele ar trebui sa foloseasca email-ul, video-conferinta, etc. Aceste optiuni ii permit echipei sa pastreze legatura.

Citeste si:  Cum "negociezi" cu Varsatorii"?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.