Creativitatea, in functie de zodie

Creativitatea” este de obicei mentionata ca o trasatura apartinand exclusiv numai unei zodii sau cel mult doua – dar acest lucru este incorect si neadevarat.Fiecare semn zodiacal este creativ in felul sau. Secretul consta in faptul ca atunci cand faci ceea ce iti place, creativitatea iese la iveala mult mai usor si mai evident – iar aici este partea in care intervine astrologia. Atunci cand suntem „noi insine” si ne exprimam conform zodiei noastre, facem ceea ce ne place, atunci este momentul cand partea noastra creativa intra in actiune – pentru a ne ajuta sa realizam ceea ce ne dorim. Arunca o privire mai jos pentru a vedea cum te inspira zodia ta.

Citeste si:  Strategii de dezvoltare a afacerii

HOROSCOP BERBEC

Berbec. Dorinta de afirmare, agresivitatea si faptul ca nu dau inapoi niciodata – sunt cele mai faimoase calitati ale Berbecului. Singuri, nici unul nu pare sa indice „creativitate”, dar impreuna, ei creaza un bun, o avere incandescenta pentru care creativitatea in mod absolut necesita: energie. Toti Berbecii o au, si toti o folosesc.Poate pentru a impinge sau a depasi un obstacol, sau pentru a ajunge din punctul A in punctul B, sau pentru a veni cu o solutie ingenioasa cu privire la cum sa creezi sau pentru a reinvia ceva. De obicei este ceva mecanic, dar pot fii destul de persistenti pentru a-si canaliza ingenuitatea in alte arii, atata timp cat acel lucru implica adrenalina.

Citeste si:  Bursa Alex. Leo Serban: prima editie

HOROSCOP TAUR

Taur. Ofera-le ceva de baut, stai linistit si vei incepe sa vezi partea lor creativa. Taurii pot crea un poem sau o caricatura exceptionala in mai putin de 2 minute. Dar mai este ceva, ei sunt niste magneti pentru bani; capabili sa acopere golurile financiare, sa investeasca in afaceri de succes. Priveste-i cum picteaza, compun capodopere literare sau se ocupa de fonduri prospere. Vei vrea sa vorbesti cu ei despre creativitate.

Citeste si:  Jose Carreras la Bucuresti

HOROSCOP GEMENI

Gemeni. Sunt Gemenii creativi? Ei bine, sa vedem. Planeta care ii guverneaza este Mercur, acest lucru indica inspiratia pentru ganduri la viteza luminii. Toata lumea ii suna pe Gemeni atunci cand au nevoie de o vorba inteleapta. Destul de creativi? Ce spui de abilitatea lor de a discuta cu straini despre orice si de a lega prietenii. Daca „modul in care folosesc cuvintele” nu se considera creativitate, atunci nimic nu ar trebui.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.