Cum faci ca sefa sa te placa

Probabil ca stii ca tu esti cea mai desteapta tipa din birou. Colegele tale de sex feminin sunt probabil geloase pe tine. Problema este ca si sefa ta gandeste la fel.
Poate sa fie greu pentru tine sa accepti ca exista o alta femeie care te controleaza. Si iti este si mai greu daca iti este sefa. Chiar daca te consideri cea mai inteligenta, in fata ei esti neajutorata, pentru ca iti este sefa la urma urmei.
Prima regula pe care nu ar trebui sa o incalci niciodata este sa crezi ca tu esti mai desteapta decat sefa ta. Daca ea este deasupra ta, atunci probabil ca exista motive intemeiate pentru acest lucru. Totusi, ceea ce poti face este sa nu ii dai motive sa creada ca nu esti suficient de buna. Incearca sa te ridici la standardele ei. Nu o provoca pentru ca spre deosebire de un sef barbat, cu o femeie nu prea iti mai poti folosi farmecele. Incearca totusi sa folosesti acea apropiere dintre femei. Incearca sa iti cunosti sefa, sa ii cunosti inclinatiile, sa stii ceea ce ii place si ceea ce nu ii place.
Un lucru extrem de important este sa o respecti pentru ca iti este sefa. Admira-i potentialul si reusitele pana in prezent. Daca iti este greu, gandeste-te la ea ca la un barbat. Nu fi prea mandra, pentru ca poate la un moment dat vei fi si tu in locul lui. Comunica cu sefa ta si nu te astepta ca ea sa iti citeasca mintea si sa stie exact ce simti, chiar daca este femeie. Aici intervine profesionalismul, si la locul de munca nu este loc de intuitie. Spune-i nevoile si asteptarile. Las-o sa stie ce se intampla cu tine. In acest fel, rezultatele nu vor intarzia sa apara.
In timp ce o femeie este cea mai buna prietena a unei femei, ea poate sa fie si cel mai mare dusman al acesteia, asa ca ar fi intelept sa nu o enervezi.
Poate ca ai dreptate sa crezi ca esti mult mai buna ca ea, insa sub nici o forma nu trebuie sa o faci sa isi dea seama de acest lucru. Fii amabila cu ea, fa-o sa afle ca o apreciezi, acorda-i cadourile potrivite, daca situatia o cere, etc. Ea este inca seful tau pana la sfarsitul zilei. Este adevarat ca nu trebuie sa iti fie neaparat si prietena.

Citeste si:  CU HAINA IN BAT PRIN MARAMURES

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.