Cum sa ai o zi pozitiva

Atitudinea ta determina tonul si starea zilei. Daca te-ai trezit simtindu-te minunat, energizata si pur si simplu fantastic, asa se va dovedi si ziua ta. Chiar si ploaia sau micile neplaceri nu te vor dobori daca ai o atitudine pozitiva cu privire la acea zi.
Sa ai o zi pozitiva nu te costa bani, si nici nu necesita mult efort. Tot ce ai nevoie este o decizie constienta pe care o alegi pentru a atrage numai energia buna si pozitiva pentru a-ti umple ziua. Iata cum trebuie sa procedezi.
– Fii recunoscatoare
Daca iti incepi ziua cu un sentiment de recunostinta, vei vedea ca totul si toata lumea din jurul tau este o binecuvantare. Lasa sentimentul acesta sa iti umple inima si spiritul, astfel incat sa inunde si celelalte zone ale vietii tale. Daca nu ai nimic pentru care sa fii recunoscatoare pentru ca nu ai nici un job, nu ai o sanatate buna si nu ai relatii care sa te umple de bucurie, atunci alege sa fii multumita ca respiri si ca esti in viata pentru a rezolva problemele.
– Fa afirmatii
Atunci cand te trezesti, saluta ziua cu o atitudine pozitiva pe care o vrei in viata ta. Seteaza tonul zilei. Daca gandesti si spui cu voce tare ca te simti fantastic, atunci asta vei atrage in viata ta.
-Incepe cu o atitudine pozitiva
Nu deschide ochii si spune ” Vai, iar e luni azi” . Schimba tonul propozitiei si fii entuziasta.
-Ramai concentrata pe partea pozitiva
– Zambeste
Primeste ziua cu un zambet larg. Atunci cand zambesti, muschii faciali se relaxeaza. Trimite de asemenea mesaje pozitive celorlalti oameni, astfel incat ei sa inceapa sa te trateze mai bine.
– Fa bine pentru cei din jur
O zi minunata in care sa iti schimbi partea negativa cu una pozitiva este sa faci ceva frumos pentru altcineva in afara de tine.
– FIi politicoasa cu cei din jur
Daca vrei sa iti pastrezi ziua pozitiva, fii politicoasa cu oamenii pe care ii intalnesti. Indiferent de cat de grabita esti sau cat de stresata esti, fa-ti timp sa spui ” te rog” si ” multumesc” celor din jur. Nu fii nepoliticoasa, dar spune ” scuza-ma”. Atunci cand iti acorzi timp sa fii politicoasa cu cei din jur, ei iti vor raspunde la fel.
Daca abordezi fiecare zi asa, vei observa ca oamenii din jurul tau vor reactiona la fel.

Citeste si:  Slovenia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.