Cum sa ajungi in top

Please select a featured image for your post

Nu este de mirare ca toti directorii, toti managerii nu au ajuns in topul companiei din intamplare. Planurile strategice, combinate cu ambitia, precum si cronometrarea miscarilor cu compania, duc la cel mai inalt nivel din companie. Astazi discutam despre lucrurile pe care trebuie sa le facem si cele pe care nu trebuie sa le facem atunci cand ne dorim sa ajungem in top. Vom explora solutiile care sa iti asigure un drum lin si modul in care poti sa te reinvestesti ca si profesionist in orice industrie.
Lucrurile pe care trebuie sa le eviti:
– sa lucrezi cu un angajator care nu are o misiune bine definita
– acceptarea unei pozitii care nu este benefica dezvoltarii cariere, si nu ai posibilitatea avansarii
– sa stai departe de companiile care experimenteaza pierderile de profit intr-o economie puternica.
– evita o companie cu o echipa de management slaba
O decizie informata despre compania in care vrei sa lucrezi este un lucru extrem de important.
Managementul de cariera eficient implica mai multi pasi care garanteaza faptul ca obiectivele pe termen lung sunt intalnite. Hai sa ne uitam la cativa dintre acesti pasi:
– obtinerea unei diplome daca se cere sau urmarea unor cursuri de specialitate sau de perfectionare
– scrierea CV-urilor si scrisoarii de intentie in mod profesional, astfel incat sa atraga atentia angajatorilor in mod pozitiv
Chiar daca vrei sa ajungi repede in top, daca nu ai experienta necesara, acest lucru nu se va intampla prea repede. Trebuie intai sa te dezvolti tu in plan personal, si apoi sa iti doresti dezvoltarea sa in plan profesional.
Vestea buna este aceea ca poti sa te reinventezi tu si cariera ta in orice moment. Acorda-ti timpul necesar pentru a lua in considerare telurile pe termen scurt si telurile pe termen lung, si evalueaza-ti planul care te va duce la aceste obiective.
Fie ca abia ai absolvit facultatea sau ai deja experienta, conectarea cu managementul companiei este un lucru care te va ajuta si te va conduce spre succes.

Citeste si:  Salman Rushdie lupta in continuare pentru libertatea de expresie, dupa 20 de ani de la fatwa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.