Cum sa devii make-up artist impreuna cu Oriflame

Cariera de make-up artist incepe cu un singur pas pentru tine, cea mai moderna cititoare a noastra impreuna cu cei de la Oriflame.
Pentru multi este un job in adevaratul sens al cuvantului, pentru altii este o pasiune care merita exploatata la maxim datorita talentului si devotamentului de care dau dovada atunci cand isi pun “manutele” la incercare.

Citeste si:  Afla cum stai cu dragostea in iulie!

Pentru ca noi credem in tine si vrem sa punem o caramida la baza carierei tale de make-up artist, ne-am gandit sa te punem in tema cu noua provocare pe care au lansat-o cei de la Oriflame.

Inscrie-te in perioada 1 noiembrie –15 decembrie la preselectia „Oriflame si Look! cauta Make-up Artist“ si vei avea sansa sa ai parte de traininguri de specialitate in tara si in afara tarii sustinute de profesionistii Oriflame la nivel global. De asemenea, daca tu esti aleasa, vei aparea in revistele de specialitate online, offline si chiar vei aparea la tv!
Experienta acumulata in CV-ul tau va fi una extrem de importanta cu o valoare semnificativa in viitor si te vei putea bucura de o remuneratie lunara din partea Oriflame!

Citeste si:  Vaneaza un viitor de succes!

Iti doresti sa calatoresti prin strainatate , in interesul artei desigur?
Acum e sansa ta! Participa si tu la concursul organizat de Oriflame si alatura-te si tu expertilor Oriflame in machiaj din lumea intreaga, sub bagheta magicianului Jonas Wramell.

Creeaza-ti propriul cont in sectiunea dedicata acestei preselectii de pe pagina principala www.oriflame.ro

Citeste si:  Horoscopul dragostei in noiembrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.