De ce nu ar trebui sa renunti la job

Te-ai gandit sa iti incepi propria afacere insa nu stii care este momentul potrivit? Vrei sa renunti la jobul actual pentru a te dedica in totalitate acestui business? Ei bine, nu vrem sa te descurajam, dar uneori este mai bine sa stii cand anume este momentul potrivit pentru a-ti deschide propria afacere si cand este momentul potrivit pentru a renunta la jobul actual. O afacere inseamna o investitie, si ca orice investitie, inseamna ca iti asumi anumite riscuri. Riscuri pe care cu siguranta le vrei cat mai mici. Pentru a-ti diminua riscurile trebuie sa stii cat mai multe lucruri, sa fii cat mai bine documentata. Si cum poti sa capeti aceasta experienta si aceste cunostinte? Prin exploatarea la maximum jobului actual. Iata care sunt avantajele pastrarii jobului din prezent cat mai mult timp, pana in momentul in care vei fi pregatita sa pornesti propria afacere, sa pornesti pe propriul tau drum.

Citeste si:  Cursurile DallesGo - incep inscrierile!

1. Orice venit este bine venit, decat nici unul.
2. Castigi experienta. Daca lucrezi intr-un loc vei reusi sa acumulezi experienta si sa inveti multe.
3. Invata ceea ce nu vrei sa faci. In acest mod iti vei face o idee despre industria in care lucrezi. Schimbarea joburilor este mult mai usoara decat schimbarea afacerilor. Exista o zicala care suna cam asa ” Este usor sa incepi o afacere, este mai greu sa iesi din ea.”
4. Daca faci greseli ca si angajat, este mult mai putin riscant si mult mai putin dureros decat greselile pe care le-ai putea face in afacerea ta.
5. Iti faci contacte, relationezi cu oameni si incepi chiar sa cunosti tipologia oamenilor.
6. Ai libertatea financiara.
7. Lucrezi la etica de la locul de munca. Exista multe persoane care nu au un loc de munca pentru simplul fapt ca nu au educatia aceea decenta. Invatand cateva lucruri de baza de disciplina este esential pentru conducerea propriei afaceri. Daca nu ai auto-control, atunci vei avea multe de pierdut.
In ultimul rand am vrea sa va spunem ca noi consideram ca exista modalitati mai bune de a face bani decat sa ai un job normal.

Citeste si:  Zodiile si norocul

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.