De ce seful are intotdeauna dreptate

Cu totii am inceput de la un nivel mai jos in job-urile noastre. In mod inevitabil, numarul sefilor pe care ii avem de-a lungul timpul poate sa fie mare. Prin urmare, este imposibil sa nu dai peste unul caruia sa ii placa sa isi auda propria voce si care sa fie propriul sau fan. Fiecare cuvant rostit din gura lor este adevarul si numai adevarul. Uneori, probabil ca te-ai simtit ca si cand ti-ar dicta si cat aer sa respiri. Toate acestea din cauza virtutii lui de a fii seful acela care are intotdeauna dreptate.
Suntem cu totii programati sa nu ne placa sefii nostri, pentru ca regula naturii este ca nu sunt de placut. Uneori, poti simti ca este o insulta a capacitatilor tale sa lucrezi sub conducerea unei asemenea persoane. Se intampla atunci sa iti dai demisia si te bucuri ca iti gasesti alt job, insa din pacate realizezi ca fostul tau sef parca nu era chiar atat de rau.
Atunci cand auzi cuvantul ” sef” te gandesti la cineva care controleaza totul in birou? Sefului ii place sa dea o comanda sau un ordin si sa fie facuta cat ai bate din palme.
Sefii sunt angajati pentru a fi lideri si pentru a manevra oameni. Job-ul lor principal nu este sa munceasca si sa faca ca munca sa fie implementata si terminata de o echipa de oaeni cu cunostintele si aptitudinile necesare pentru terminarea sarcinii. Prin urmare, seful tau a fost insarcinat cu pozitia de a instrui si de a ghida in functie de organizatie. Un angajat este luat pentru a munci dupa normele si politica companiei, prin urmare nu lucreaza pentru sef, ci pentru organizatia care l-a facut pe seful tau.
Totusi, avand in vedere ca a aterizat pe o asemenea pozitie, inseamna ca seful tau trebuie sa fie foarte calificat si ca are ceva ani de experienta in spate.
Stii de ce parintii tai te-au batut atat la cap sa faci anumite studii? Pentru ca si tu la randul tau sa devii un sef.
Relatia dintre tine si seful tau ar trebui sa fie constuita pe filozofia conform careia este de acord sa nu fii de acord si inca sa lucrezi fara sa sari la gatul lui.

Citeste si:  Rio de Janeiro - Cita de maraviliosa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.