Dedicare in cariera

Lucrezi la obiectivele pe care ti le propune job-ul sau doar te faci ca lucrezi? Ai chef astazi si maine nu? Astepti ca telurile tale sa te inspire si sa te motiveze?
Multi dintre noi doresc sa aiba o garantie inainte de a se dedica in totalitate telurilor noastre. Daca am sti ca ar functiona, atunci nu ne-am mai pune intrebari in legatura cu drumul pe care l-am urma in viitor. Ghici ce? Cariera ta nu iti va da garantia pe care o cauti. Ceea ce vei obtine este un sentiment profund care te va ghida in directia potrivita. Apoi, iti vei asculta instinctele si vei lucra la telurile tale in fiecare zi. Acesta este momentul cand primesti inspiratia si cand iti atingi telurile.
Miracolele din cariera ta se intampla atunci cand te dedici in intregime pentru ceea ce vrei sa obtii. Vor mai exista zile bune si zile rele? Da, cu siguranta. Iti vei mai pune intrebari in legatura cu viitorul tau? Da. Ce se intampla daca nu esti niciodata pregatita? Cum iti vei atinge vreodata telurile?
Desi, cum devii dedicata job-ului tau si telurilor pe care le ai de urmat? Urmeaza acesti pasi simpli de mai jos:
1. Decide sa te dedici telurilor tale
Deciziile sunt punctul important pentru schimbarea reala si transformare. Daca esti nefericita la locul tau de munca actual, atunci decide-te sa faci ceva in legatura cu asta.
2. Lucreaza la telurile tale
Fii pregatita sa iti atingi telurile inarmandu-te cu armele si instrumentele necesare pentru a avea succes.
3. Da drumul la ce te retine si te trage in spate
Renunta la temeri, dezamagiri si greselile pe care le-ai facut. Ele sunt o parte din trecutul tau, si nu din viitorul tau. Da drumul acestor lucruri sa plece pentru ca ele te impiedica sa ai o cariera extraordinara.
4. Sarbatoreste
Atunci cand iti atingi telurile te simti implinita. Si daca te simti implinita trebuie sa sarbatoresti. Esti libera sa faci ce iti doresti.

Citeste si:  Povestea "Pinocchio" va fi ecranizata in varianta horror

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.