Deteriorare relatie sef-angajat

Sa incerci sa iti imbunatatesti relatia cu seful tau poate sa fie la fel de provocator sa incerci sa repari un mariaj distrus. Daca ai dorinta, rezultatele pot fi recompensatoare. Fa din asta o parte importanta a jobului tau pentru a te intelege cu seful tau, si nu iti vei pierde respectul daca o faci.
1. Intelege ca orice persoana e umana, chiar si seful tau. Uita-te la relatia cu seful tau si gandeste-te unde anume ai gresit.
2. Discuta cu seful tau. Daca ai o relatie informala la locul de munca cu el, alege timpul potrivit si discutati despre relatia rea dintre voi doi. Vei fi surprinsa sa descoperi ca totul a fost cauza unei neintelegeri. Fii pregatita totusi.
3. Discuta cu seful tau despre cum puteti imbunatati relatia dintre voi. Daca iti spune ca nu poti face nimic, gandeste-te sa te transferi la un alt departament. Poate asa vei rezolva intr-un fel problema.
4. Vino devreme si pleaca tarziu de la serviciu. Asigura-te ca sarcinile sunt duse la capat la timp.
5. Daca seful tau te complimenteaza, atunci e momentul sa ii multumesti, intr-un mod cat mai elegant cu putinta, si nu ironic.
6. Intelege ca daca relatia s-a deteriorat grav, seful tau poate sa aibe multe lucruri in minte si poate doar sa isi verse nervii pe tine.
7. Fii punctuala intotdeauna si fa-ti treaba in mod corespunzator si profesionist. Nu-i da motive sa te critice. Arata-i ca esti buna in ceea ce faci si nu are motive sa comenteze.
7. Aminteste-ti ca daca lucrezi intr-o corporatie mare, au oameni care pot ajuta la reglarea lucrurilor dintre angajat si sef. Daca lucrezi pentru o firma mica, probabil nu vei avea mult de pierdut gasindu-ti un alt loc de munca. Incearca sa fii prietenoasa cu seful tau si acorda-i ceva timp. Daca asta nu functioneaza dupa un timp, si ai mult si multe de pierdut, poate ca ar trebui intr-adevar sa iti gasesti un alt loc de munca.
Oricat de mult ai tine la locul tau de munca, daca relatia cu seful tau nu se imbunatateste nu ai alta solutie decat sa iti cauti un alt job.

Citeste si:  6 moduri in care faci ca seful sa te iubeasca

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.