Dezvoltarea increderii in situatii noi

Foarte putine persoane pot purta o discutie libera intr-o camera plina de straini. Iata cateva metode simple care sa te ajute sa faci intalnirile mai productive si mai distractive.
Te incanta ideea sa intri intr-o camera plina de oameni sau te sperie?
Nu esti singura persoana.
– Un mod extraordinar de a interactiona la o conferinta este sa te oferi voluntar la biroul de inscrieri. De ce? Poti sa saluti pe toata lumea care se inscrie, si toata lumea te vede. La eveniment, te vei simti mai confortabila vorbind cu oameni pe care i-ai „cunoscut”deja . Si daca nu sunt suficiente avantaje, oamenii te vor „recunoaste”de la biroul de inscrieri si vor veni cu siguranta sa vorbeasca cu tine.
– Odata ce te alaturi unui nou grup, intreaba directorul ce oportunitati de voluntariat sunt disponibile.
– Daca predai un curs sau daca vorbesti, du-te in camera devreme.
– Atunci cand planuiesti sa participi la o intalnire pentru prima data, suna pe oricine poti pentru organizare.
– Practica ceva strangeri de mana inainte sa participi la eveniment.
– Adu-ti aminte ca oricine in incapere este o fiinta, de asemenea. Fiecare persoana are propriile ei temeri, care probabil pot fi la fel ca ale tale.
Concluzia ar fi ca nu trebuie sa te lasi influentata si sa te temi intr-o oarecare masura de persoanele necunoscute care pot aparea de-a lungul timpului la intalnirile pe care tu o sa le ai. Concentreaza-te asupra a ceea ce tu ai de facut si ignora eventualele lucruri care te pot inhiba intr-un fel sau altul.

Citeste si:  Ramai feminina chiar intr-o atmosfera de lucru masculina

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.