Dezvoltarea profesionala

Fiecare persoana in parte isi doreste sa aiba o cariera de succes si sa fie admirata pentru acest lucru. Insa, intrebarea este cum reusim sa atingem performanta. Totul depinde de dezvoltarea profesionala a fiecaruia dintre noi.
1. Invata ceva nou in fiecare zi.
Pentru a reusi sa progresezi si sa evoluezi, este bine sa inveti cate ceva nou in fiecare zi, pentru a fi in pas cu ceilalti.
2. De obicei, cel mai rapid mod de a avansa este in afara unei companii.
3. Verifica daca locul de munca pe care doresti sa il ocupi ti se potriveste si ii poti face fata cu brio.
4. Educatia conteaza, dar nu atat de mult pe cat ai crezut.
Exista unele joburi unde training-ul din scoala este esential (drept, medicina, uneori si programarea). Restul, in mare parte se invata in timpul practicii de la locul de munca respectiv.
5. Tu insuti esti o companie
O alta observatie pe care trebuie sa o luati si voi in considerare este aceea ca trebuie sa va ganditi la voi ca la o institutie proprie, la o companie. Esti responsabila pentru ceea ce se intampla cu tine, cu organismul tau, cu cariera ta, cu viata ta personala. Incearca sa gasesti un echilibru, pentru a face compania din tine sa fie un real succes.
6. Dezvolta-ti planul si scrie-l pe o hartie
Dezvolta-ti propriul plan. scrie-l pe o hartie si pune-l in aplicare. Concentreaza-te asupra telurilor tale si fa tot ce iti sta in putinta pentru a ajunge acolo. Nu te abate nici un moment de la traseul tau si nu iti uita nici o clipa obiectivele clare pe care le ai in minte.

Citeste si:  Compozitorii ÅŸi interpretii romani cred că Romania va fi în primele 10 la Eurovision

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.