eBiju.ro – magazinul tau online de bijuterii


eBiju.ro
si-a inceput activitatea in ianuarie 2005. eBiju.ro se ocupa de design, fabricare si comercializare a bijuteriilor fantezie. Sediul central este in Oradea, judetul Bihor.

Designul bijuteriilor este in intregime de conceptie proprie, realizarea lor se face manual. Beneficiaza de colaborarea unor designeri deosebit de talentati ale caror bijuterii pot sa aduca un plus fiecarei persoane care le poarta. Nu folosesc materiale pretioase, cum ar fi aurul sau argintul, pentru a putea face bijuteriile noastre accesibile unui numar cit mai mare de doritori.

Citeste si:  Dependentii de sedinte

Cu toate acestea, clientii trebuie sa stie ca 90% dintre materialele folosite sunt pietre semipretioase, care nu sunt cu nimic mai prejos decat materialele pretioase, in ceea ce priveste frumusetea si eleganta.

Printre materialele folosite se regasesc: perle de cultura, coral, onix, agate rosii, unakite, dalmatine Jasper, white howlite, sidef si lista continua …

Citeste si:  Volumul lui Kavafis "Alfabetul Poetic" si viziunea artistica a lui Gh. I. Anghel

Bijuterile eBiju.ro pot fi purtate cu tinute lejere sau deosebit de elegante. Biijuteriile sunt frumos clasificate in functie de categorii: Coliere, Bratari, Cercei, Inele, Curele, Brose, Accesorii, in functie de ocazii: pentru mirese, pentru tinute de seara, lejere sau elegante, in functie de materialele folosite: perle de cultura, coral, unakite, sidef, onix, agate, jasp, lemn, hematit, margele, piatra turcoaz, white howlite etc, culori, si zodii.

Citeste si:  Gadget-uri pentru uituci

eBiju.ro prezinta o gama de bijuterii pentru barbati, speciale, si doua colectii independente ale unor designeri de bijuterii fantezie Kiss Orsolya si Voicu Codruta.

Pentru fiecare bijuterie cumparata de pe eBiju.ro este oferita o garantie, pentru cazurile exceptionale in care apar defecte de fabricatie care au reusit sa treaca de filtrul atent.

Echipa eBiju.ro va ureaza spor la cumparaturi si sa va bucurati de frumusetea fiecarei bijuterii din acest magazin online!


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.