Femei de cariera

O cariera buna aduce un salariu mare si sansa de a contribui cu noi idei pentru companie.Femeile pot ocupa pozitii de manageri, directori si multe altele. Lungile ore si angajamentul pentru studiile academice dau roade cand incepi sa lucrezi la slujbele pe care le-ai visat. Singura problema peste care da o femeie de cariera nu este acea de a urmari o cariera, ci de a alege ce cariera sa urmeze, avand multe optiuni.
Contabili
In companiile publice guvernul cere o revizie ocazionala, dar companiile private ar trebui sa angajeze, de asemenea, contabili pentru a asigura integritatea rapoartelor financiare. In plus, un contabil din exterior micsoreaza posibilitatea unui conflict de interes cand reevalueaza rapoartele si inregistrarile.Acesta este un camp bun pentru o femeie, din moment de numeroase companii, cum ar fi companiile de asigurari, bancile si spitalele au astfel de locuri de munca.
Pentru a deveni contabil trebuie sa urmezi o universitate pentru patru ani si sa obti o diploma in contabilitate sau un camp asemanator si sa obtii o diploma de master in administrarea afacerilor sau contabilitate. In schimb, daca vrei sa devi contabil pentru companiile de publicitate ai nevoie de o diploma CPA.
Analistii Marketing
Analistii dirijeaza studiile pentru companii despre produsele noi sau despre cele deja existente, pentru a le promova si a le imbunatatii succesul pe piata.In timpul cercetarilor,sunt investigate obiceiurile privind cheltuirea banilor,chestionare sunt completate si grupuri-focus sunt explorate ca parti ale strategiei de a determina cea mai buna pozitie a produsului. Analistii cerceteaza vechile eforturi ale companiei de a incerca sa aduca un produs similar publicului. Ei cauta aspectele care au dus la esecul sau buna primire a produsului pe piata.Ia-ti o diploma in cursuri precum: afaceri, marketing, psihologie sau comportamentul consumatorilor pentru a deveni un Cercetator de Marketing.
Consilier financiar personal
Cu capacitatea de a construi rapoarte, femeile sunt niste consilieri financiari buni.Ei gasesc slabiciuni in obiceiurile de cheltuire si le arata clientilor cum sa-si imbunatateasca finantele.In plus, consilierul de finante trebuie sa stie cum sa-si faca clientul sa se simta destul de comfortabil incat sa vorbeasca despre problemle financiare pe care le are, pentru ca are nevoie de aceste informatii pentru a-si atinge scopul.Un consilier financiar are nevoie de o diploma in afaceri, contabilitate, finante, matematica sau chiar si drept.

Citeste si:  Pasii de parcurs pentru aranjarea biroului

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.