Femeile pot avea totul

Multe femei incearca sa urce in cariera lor, insa nu chiar toate reusesc acest lucru.
Femeile ambitioase de cariera fac totul pentru a reusi.

Trebuie sa accepti un lucru : ceva sau cineva din viata ta va avea de suferit de dragul carierei tale.

Poate nu este vorba de partenerul tau sau de copiii tai, dar vei simti loviturile care vor veni din neant la un moment dat. Femeile de cariera si cele de casa sunt dispuse sa schimbe ambitia pentru flexibilitatea de a avea grija de familiile lor. Ele pot uita de avansare, dar isi pot da silinta sa ramana la managementul de mijloc.
Oricat de urat sau de trist ar suna, acesta este adevarul. Nu poti sa fii o persoana de nota 10 pe toate planurile si nu poti sa te imparti intr-o mie de parti. Oricat de mult ti-ai dori sa nu o faci, va veni intr-o zi momentul cand va trebui sa alegi in care parte sa te imparti si sa renunti la alte obligatii. Este clar insa ca nu toate femeile accepta un asemenea sacrificiu si nu sunt dispuse sa dea atat pentru cariera lor. Merita insa? Rasunsul poate fi da sau nu, dar cel mai corect ar fi: depinde de femeie, de nevoile ei, de ceea ce isi doreste ea.
Ar trebui sa mergi la seful tau si sa ii ceri o mica pauza? Depinde de cine este seful tau si care este industria in care lucrezi. De cele mai multe ori, sefii, indiferent de sex, nu se bazeaza pe o persoana care are dificultati in a-si indeplini sarcinile si a avea grija de familie fara sa se planga, mai ales daca esti femeie.
Daca esti intr-un mediu competitiv, fii foarte atenta. Deseori, angajatul care nu este disponibil mereu, poate sa fie vazut ca o veriga slaba care slabeste lantul echipei.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat te ating barfele

Merita sa te sacrifici pentru a avea tot?

Depinde de femeie si de telurile ei. Anumite femei pot uita de ambitia lor in incercarea de a urca pe scara corporatiei in timp ce isi creste si familia. Altele nu au altceva de facut decat sa isi echilibreze cariera si familia pentru ca sunt stalpul in casa. Intreaba-te ce sacrificii ai de gand sa faci si cand anume.

Citeste si:  Continuarea romanului lui Salinger, interzisa de tribunalul american

Noi spunem ca femeile pot avea totul, insa nu in acelasi timp.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.