Feng Shui pentru succesul afacerii

Ti-ai dori ca afacerea ta sa fie mai prospera? Ti-ar placea de asemenea sa lucrezi intr-un mediu mai armonios? Ti-ar placea sa gandesti mai limpede si sa fii mai productiva?
Daca raspunzi cu „da” la cel putin una dintre aceste intrebari, este posibil sa vrei sa iei in considerare folosirea tehnicilor Feng Shui.
Intelegerea Feng Shui-ului
Feng Shui este arta chineza antica a pozitionarii obiectelor care vor aduce fie efecte favorabile sau nefavorabile. Pozitionarea obiectelor este bazata pe energia universului si pe Yin si Yang.
Yin si Yang este si un simbol si un crez ale fortelor naturale complementare care permit universului armonios sa existe. Nimic nu poate fi in totalitate Yin si Yang. Yin, partea neagra, este caracterizata ca fiind slaba, pasiva, intunecata, iarna si femeia. Yang, partea alba, este caracterizata prin putere, lumina, caldura, vara si barbat. Feng Shui este bazat pe filozofia yin si yang .
Ba-gua este unul din cele mai importante instrumente in feng shui pentru a crea schimbari pozitive.

Citeste si:  Viata de leader (partea I)

Cum sa influentezi afacerea

– Curata biroul si spatiul de lucru
Potrivit Feng Shui-ului, performanta muncii si bunastarea afacerii poate sa creasca prin curatarea locului de lucru.
Indeparteaza tot de pe birou si curata toate zonele de langa birou.
Acum ca biroul tau este liber, pozitioneaza lucrurile frumoase, pozitive si care iti pot spori cariera. Foloseste ba-gua pentru a te ghida.
– Pozitioneaza corespunzator biroul
In practica feng shuiului, fericirea, succesul si prosperitatea pe care o ai in afaceri este influentata foarte mult de pozitionarea biroului. Pozitia optima este aceea in care biroul tau este asezat in asa fel incat sa vezi cat mai mult posibil din camera, cu spatele la perete.
– Flori si plante
Plantele vii si florile aduc multe elemente pozitive la locul de munca. In afara de frumusetea lor naturala, ele imbunatatesc si calitatea aerului, ne unesc cu lumea naturala de afara, iar culoarea lor verde incurajeaza dezvoltarea personala si dezvoltarea afacerii. Evita cactusii sau alte plante cu frunze ascutite. Pentru a aduce influente pozitive, plantele si florile trebuie sa fie sanatoase. Daca o planta moare, indeparteaz-o si inlocuieste-o cu o alta.
– Apa
Apa este cel mai puternic simbol al banilor in feng shui. Este benefica pentru sanatate si pentru prosperitate, dar trebuie avuta grija sa fie curata si proaspata.
Fantanele sunt minunate, dar asigurate ca nu le este blocat cursul, sau ca, nu este foarte rapid.

Citeste si:  Ce fel de iubita esti, in functie de zodie

Birourile de acasa

Feng Shuiul promoveaza importanta pastrarii afacerii si vietii personale separate atunci cand ai un birou acasa. O intrare separata in birou este optima.

Pentru a obtine o educatie puternica si pentru a intelege feng shuiul este nevoie de timp, insa noi spunem ca merita sa profiti de ceea ce iti ofera Feng Shuiul, pentru ca beneficiile sale sunt nenumarate.

Citeste si:  Shopping la Viena

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.