Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP IULIE BERBEC

Dragoste

Nu ai sanse sa te plictisesti in amor. Prima decada a lunii iulie 2018 poate fi marcata de neintelegeri si discutii in contradictoriu legate de intimitate, de fidelitate si de implicarea in viata de cuplu. Predispozitia ta este de a flirta foarte vizibil cu toata lumea, indiferent daca ai pereche sau nu.Ar fi bine sa fii mai atent la sentimentele si nevoile perechii tale, fiindca risti sa ti se plateasca exact cu aceeasi moneda.

Ai grija, exista, insa, riscul sa confunzi iubirea cu prietenia sau sa transmiti, fara sa vrei, mesaje care induc in eroare. Cu toate acestea, din a doua jumatate a lunii iulie Berbecii isi iau mai in serios responsabilitatile asumate in parteneriatele amoroase.

Citeste si:  Cine este imaginea TinaR?

Munca si bani

Din punct de vedere financiar se pot intâmpla multe – si nu toate bune, daca nu esti atent la cât cheltui pe distractii si petreceri sau daca te tenteaza speculatile financiare. Este vremea sa muncesti, chiar daca adesea ti se pare plictisitor sau ai chef mai degraba sa flirtezi. Perseverenta si meticulozitatea te pot conduce, incet si sigur, spre sporirea si/sau consolidarea veniturilor.

Citeste si:  Prinde ultima promotie la concertul JOE COCKER!

Dupa 10 iulie, este posibil sa se deblocheze o finantare, sa obtii reesalonarea unor datorii sau sa apara clarificari in ceea ce priveste anumite investitii comune sau un proces de partaj.  De asemenea, ai posibilitatea sa repari anumite relatii de munca, conflicte cu seful sau gafe pe care le-ai facut in public. Din alta perspectiva, daca esti in cautarea unui loc de munca, te-ar putea avantaja sa iei legatura cu un fost angajator.

Citeste si:  Mark Anthony si J-Lo isi spun adio?

Sanatate

Este posibil sa treci mai des prin stari de emotivitate crescuta sau momente de interiorizare. Ar fi bine sa iti asculti emotiile si sa incerci sa eviti enervarile si agitatia inutila. Dupa data de 26 iulie iti recomandam sa iti revizuiesti cu atentie stilul de viata si sa reduci noptile nedormite si eventualele excese. Este momentul sa adopti un stil de viata mai sanatos.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.