Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

HOROSCOP TAUR

HOROSCOP IULIE TAUR

Dragoste

In aceasta perioada  bine  sa te gândesti la soarta relatiilor tale si la impactul acestora asupra alegerilor pe care le faci si asupra directiei in viata. Este momentul sa incerci sa te lamuresti cine merita sa ramâna in viata ta – si cine nu.

In prima parte a lunii iulie, discutiile in contradictoriu sunt la ordinea zilei, fiindca nici tu, nici perechea de viata ori iubitul/iubita, nu prea stiti ce vreti si nu reusiti sa va intelegeti in chestiuni ce tin de spatiul de locuit sau de bunul mers al vietii de cuplu, in general.

Citeste si:  Muzeu, natiune, istorie. Muzeul Taranului Roman, loc al memoriei disputate

Incepand cu 10 iulie, lucrurile se mai clarifica si incepi sa-ti recapeti optimismul si increderea ca totul se va rezolva cu bine.Cuplurile cu vechime intra intr-o perioada mai buna, de crestere si armonizare. Pe de alta parte, unii Tauri pot pune bazele unei noi relatii amoroase pe termen lung sau pot pune punct unor relatii sentimentale nefunctionale.

Munca si bani

In incercarile tale de a obtine siguranta financiara risti sa destabilizezi anumite relatii personale si profesionale importante. Poate ca vrei prea mult dintr-o data, mai ales in prima jumatate a lunii, si incepi sa faci presiuni asupra ceilorlalti. Incepând din 10 iulie 2018, ai putea incerca anumite demersuri pentru a recupera ceva ce-ti apartine, poate bani imprumutati sau bunuri dintr-un partaj ori dintr-o mostenire. De asemenea, este posibil sa primesti sprijin pentru o investitie ori pentru achitarea unei datorii.
In ceea ce priveste aspectele profesionale, lucrurile se misca mai incet si cu mai mult efort. E momentul pentru reinventare profesionala, la mai multa indrazneala in afirmarea talentelor si competentelor de care dispui.

Citeste si:  Woodoo, zombie, mamajuana: asta e Dominicana!

Sanatate

In mare, starea ta psihica si fizica se imbunatateste in a doua jumatate a lunii iulie 2018.
Daca ai vreo suferinta ori vreo neplacere legata de sanatate, ai toate sansele sa-i gasesti leacul. Cel mai mare dusman al tau sunt propriile temeri sau nelinisti mai vechi, care iti pot umbri capacitatea de decizie.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.