Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

HOROSCOP LEU

HOROSCOP IULIE LEU

Dragoste
Relatiile amoroase (de fapt, relatiile in general) tind sa fie marcate de discutii in contradictoriu si de conflicte de principii.Se recomanda mai multa flexibilitate si deschidere pentru a putea readuce echilibrul in casnicie. Probabil ca dusmanul cel mai mare al relatiilor tale amoroase este orgoliul.  Este indicat sa iti faci un bilant personal si relational, sa nu initiezi parteneriate noi si sa nu iei niciun fel de decizii legate de casatorie.  Dupa 23 iulie, simti ca iti recapeti puterile, dar tinzi sa devii egoist si mai putin receptiv la nevoile perechii tale.
Eclipsa de Luna din 27 iulie 2018 are loc in casa parteneriatelor si a casniciei Leului, ceea ce poate aduce finalul unei situatii sau al unei relatii. Ceva se rastoarna si nu mai poate fi ca inainte.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 8-14 iunie

Munca si bani

Situatia financiara ramâne una dintre prioritatile tale, doar ca tinzi sa fii mai tensionat si mai certaret decât de obicei. Nu este insa o atitudine care sa te ajute si risti sa strici anumite colaborari profesionale bune.Din 10 iulie, in ciuda unor intârzieri, tensiuni, complicatii si contre, ai sanse mari sa iti imbunatatesti situatia financiara sau sa o stabilizezi.

Citeste si:  Secretul reusitei esti tu

Ar fi bine sa fii deschis spre schimbari radicale, spre surprize si rasturnari de situatie. Toate acestea te pot conduce spre ceva mai bun si nu are rost sa te agati de trecut, de colaborari nefunctionale sau de un loc de munca nesatisfacator.
Eclipsa de luna din 27 iulie,  poate indica finalul unui parteneriat profesional sau o criza legata de asociati in cadrul firmei tale. Este recomandat sa eviti aroganta si excesele autoritare.

Citeste si:  Katie Holmes la maraton

Sanatate

Se poate sa te simti mai obosit si mai nervos, mai ales daca incerci sa fortezi un proiect profesional care pare intepenit.Cu toate acestea, beneficiezi de resursele emotionale necesare pentru a-ti depasi o serie de temeri mai noi sau mai vechi.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.