Horoscop. Afla la ce sa te astepti in luna iulie de la astre

HOROSCOP SAGETATOR

HOROSCOP IULIE SAGETATOR

Dragoste

In dragoste, nimic nu merge de la sine iar tensiunile tind sa se accentueze. Este din ce in ce mai dificil sa ajungi la opinii comune cu perechea de viata, la aceeasi viziune despre ceea ce aveti de facut impreuna.  Sagetatorii necasatoriti , fac ce fac si comit gafe, spun ce nu trebuie sau ajung usor la certuri.

Cel mai probabil, problema care iti bântuie relatiile amoroase ori casnicia este diferenta de principii, credinte ori filosofii de viata.

Citeste si:  Criticii norvegieni l-au premiat pe Steinar Lone pentru traducerea romanului "Orbitor"

Dupa 13 iulie e foarte bine sa meditezi la cât investesti cu adevarat, din punct de vedere emotional, in relatiile sentimentale, dar si la loialitate, fidelitate, incredere reciproca ori relatii toxice. Acum ai posibilitatea sa renunti la o relatie prea complicata, poate chiar extraconjugala.

Munca si bani

Este o perioada cu intârzieri sau de dificultati in a obtine un venit constant. S-ar putea sa ai impresia ca eforturile depuse sunt prea mari in raport cu veniturile obtinute. Nu este exclus sa apara intârzieri de plata sau in accesarea unor finantari.

Citeste si:  Culoare, stralucire, lumina la Tara Fashion

Este o perioada foarte buna pentru a face ordine in plan financiar, pentru a te gândi serios la competentele pe care le ai, la resursele de care dispui in mod real si la modul in care le folosesti pentru a te pune in valoare si pentru a-ti câstiga sau consolida independenta financiara.

Incepand cu a doua jumatate a lunii situatia incepe sa se amelioreze si se deschid perspective de dezvoltare profesionala si de câstig financiar pe termen lung.

Citeste si:  Din misterele Asiei: Bunraku

Dupa 26 iulie e bine sa eviti tentatia de a merge la limita legii in chestiuni profesionale si sa ai grija la actele pe care trebuie sa le semnezi.

Sanatate

Dupa 10 iulie poti  sa-ti descoperi resursele interioare de care ai nevoie pentru a te afirma, pentru a progresa in ceea ce ti-ai propus.Te-ar putea ajuta reluarea unor practici spirituale sau invatarea unor metode de relaxare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.