Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

HOROSCOP RAC

Compatibilitate Leu – Rac

In ciuda diferentei lor temperamentale, va exista o legatura puternica intre cei doi. Uneori Racul va fi nevoit sa ii lase calea libera dominantului Leu dar acesta din urma are o calitate care face ca, clarul de luna al Racului sa fie mai straluctior. Leul are nevoie de aprecierea si atentia pe care Racul este fericit sa i-o acorde. Relatia dintre cei doi poate parea ca o casa in flacari si datorita faptului ca sunt atat de apropiati unul de celalalt, vor descoperi ca o mica parte din aceste iesiri se raspandeste in celelalte. Lucrurile sunt bune pentru amandoi pana cand Leul iubitor intalneste un Rac captivant. Faptul ca au atat de multe lucruri in comun, este minunat. Atunci cand intalnesc un Rac, tinerii lei invata cu adevarat sa iubeasca, ceea ce este minunat deoarece abia asteapta sa fie iubiti. De asemenea, viata poate fi adorabila. Sunt obligati sa se trezeasca reciproc din romantica incantarea. Ceea ce ii va face cu adevarat fericiti este ca fidelitatea va fi fantastica deoarece Leul este un semn determinant si fidel. Racilor le place sa fie dominati si cine poate face asta mai bine decat marinimosul Leu? Racului ii place sa gateasca, sa curete si sa aiba grija de copii si bineinteles sa il multumeasca pe Leu. Leii adora sa-i aiba pe cei dragi imprejur iar acest cuplu va fi inconjurat de o multime de fete zambitoare. Va fi o bucurie sa vezi o astfel de familie.

Citeste si:  Impresie buna la interviu in 60 de secunde

HOROSCOP LEU

Compatibilitate Leu-Leu

Amandoi sunt incapatanati, lucru care poate fi ori foarte bun, ori foarte rau. Pot reusi orice impreuna daca amandoi folosesc aceeasi metoda. Emotional, cei doi sunt erotici si exotici ca o insula in Paradis. Pentru ca apartin aceleeasi zodii, orice ar vrea sa faca unul dintre ei va suna interesant pentru celalalt. Se vor distra de minune impreuna si vor fi cuplul prefera in cercul lor de prieteni. Daca amandoi iubesc viata vor avea o relatie amoroasa uimitoare ca va dura toate cele 9 vieti ale lor.

Citeste si:  Concert Metallica la Bucuresti

HOROSCOP FECIOARA

Compatibiltate Leu-Fecioara

Leul este un extrovertit, navalnic si domina, in timp ce Fecioara este modesta, retrasa si inclinata mai mult spre a fi folositoare. Succesul sau declinul depinde de ce semn are barbatul si ce semn are femeia. In afaceri, este mai bine ca Leul sa conduca si Fecioara sa urmeze. Emotiile ardente ale Leului pot coplesi Fecioara dominata de auto-control, dar in sfarsit chiar o dovedeste. Leii sunt grandiosi, generosi si minunat de ratacitori. Dar Fecioarele se ocupa de detaliile vietii, analizand tot ce pot si cautand perfectiunea in tot ceea ce intalnesc. Daca Leul are pe Venus in Fecioara si Fecioara are planeta dragostei – Venus in Leu, atunci acesti indragostiti rad tot drumul spre altar. Chiar daca stelele nu sunt de partea lor pot ajunge la o combinatie castigatoare daca sunt dispusi sa dea si sa ia. Altfel, abordarea precisa si pedanta a partenerului Fecioara il va face pe Leu sa se simta subjugat si deprimat. Acea nevoie a Fecioarei de a avea totul la locul potrivit ar putea sa il irite intens pe Leu, care nu intotdeauna face totul ca la carte. Caldura dragostei unui Leu poate arde un pic prea tare pentru vestala Fecioara, care este corecta chiar si cand vine vorba de sex. Acest barbat sau femeie sub influenta Mercurului poate suferi severe arsuri atunci este expus la razele romantice ale iubitorului Leu si s-ar putea sa insiste sa scada temperatura atingerii si a sexului.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.