Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

HOROSCOP BALANTA

Compatibilitate Leu-Balanta

Ambelor semne le place viata si vor impartasi multe bucurii impreuna. Balantei ii place sa tina lucrurile echilibrate si il considera uneori pe Leu prea lenes, extravagant sau exagerat. Leului ii place sa fie el seful. Balanta reuseste sa duca lucrurile la capat prin tact si manipulare. Cand Leul si Balanta se intalnesc, dragostea lor va face Pamantul sa se invarta mai repede. Acest cuplu va descoperi ca au o multime de lucruri in comun si ca amandorura le plac lucrurile frumoase. Muzica va rasuna in casa lor indiferent de ora. Balanta va fi cea care va calma „flacarile” Leului iar Leul va calma „extravagantele” Balantei. Un cuplu perfect din punct de vedere al compatibilitatii.

Citeste si:  Importanta de a crea o impresie memorabila

HOROSCOP SCORPION

Compatibilitate Leu – Scorpion

Aceste doua semne cu dorinte de fier se pot dovedi excelente impreuna atata timp cat nici unul nu incearca sa preia controlul si sa il domine pe celalalt. Nu exista limita in ceea ce pot realiza cand sunt impreuna daca scopurile lor coincid. Leul, sincer si deschis, nu ii va intelege manevrele subtile si secrete ale Scorpionului si le va dezaproba. Leul este simbolul dragostei, pe cand Scorpionul simbolizeaza sexualitatea. Daca acestea doua sunt puse una langa alta este combinatia perfecta si se poate strica Bingo! De fiecare data. Amandoi vor sa domine in dragoste in dulcele lor stil. Leul opereaza pe fata, facand pe seful, pe cand schemele secrete ale Scorpionului manevreaza in spatele scenei complotand si planificand jocuri psihologice. In momentul in care lupta pentru putere devine extrema, ambii parteneri isi vor folosi arma secreta: sexul. Daca dragostea va dura ambii trebuie sa invete sa dea mai mult si sa nu mai fie atat de intransigenti.

Citeste si:  La Balcik litoralul nu inseamna doar plaja

HOROSCOP SAGETATOR

Compatibilitate Leu – Sagetator

Aceasta relatie are sanse de reusita pentru ca ambii sunt optimisti, pozitivi si cu vederi largi. Vor fi benefici unul pentru altul pentru ca sunt amandoi sinceri, generosi si deschisi. Leul se va simti insa neglijat daca Sagetatorul va da semne ca isi doreste mai multe libertate. Dramatismul si efervescenta Leului il va atrage iremediabil pe Sagetator. Amndorura le place sa faca lucrurile cu stil si vor vrea sa viziteze toate locurile frumoase pe care lumea le are de oferit.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.