Horoscop. Compatibilitatea Leului cu celelalte zodii

HOROSCOP CAPRICORN

Compatibilitate Leu – Capricorn

Pe termen lung, Leul se poate simti incarcerat sau restrictionat de Capricorn care, in schimb va simti ca metodele Leului sunt extravagante si demonstrative: leului ii place sa–si traiasca viata din plin, pe cand Capricornul fiind atat de precaut si conservator, ii place sa-si planifice viitorul. Rezervat emotional si facand putine declaratii, Capricornul rareori isi da seama ca Leul ar putea simti ca nu ii este acordata destula afectiune, dragoste si ca nu este apreciat indeajuns. Aceasta pereche este ca si cum s-ar intalni vara cu iarna, ceea ce face ca temperatura in relatia aceasta sa scada sau sa creasca mereu. Acestia doi se respecta unul pe celalat enorm cand sunt angrenati intr-o relatie de afaceri. Leul plin de viata va fi fabulos de sclipitor si castigurile vor fi din belsug, iar Capricornul circumspect va fi in umbra. Daca dragostea lor va rezista, ambii vor avea de invatat ca trebuie sa ofere mai mult si sa nu mai fie atat de intransigenti. In spatiul lor privat nu trebuie sa fie intrusi.

Citeste si:  Stapanirea tracului si valorificarea emotiilor in Public Speaking

HOROSCOP VARSATOR

Compatibilitate Leu – Varsator

Intre ei poate fi o atractie initiala dar ambii au opinii fixe, sunt determinati sunt incapatanati asa ca fara compromisuri va fi doar o batalie a vointelor. Leul nu va intelege niciodata cum Varsatorul isi permite sa fie atat de detasat si imprevizibil in momente total nepotrivite. Cei doi se vor intelege foarte bine dar e normal sa fie asa atunci cand Varsatorul (semnul prieteniei) intalneste un Leu (semnul dragostei)? O data ce dragostea isi va gasi calea spre sufletele lor, Leii vor deveni mult mai flexibili si isi vor dori o relatie de lunga durata.

Citeste si:  Lavinia Pintea, salvata de Haiduc

HOROSCOP PESTI

Compatibilitate Leu – Pesti

Este o mare diferenta intre cei doi. Leul este sincer, deschis, extrovertit, in timp ce Pestele are calitati profunde si misterioase care sunt insondabile pentru majoritatea oamenilor. Leul nu stie nimic despre cum este Pestele, dar ultimul admira puterea Leului. Pestele trebuie sa fie mai organizat, Leul este cel care poate realiza acest lucru. Deci daca locuiesc impreuna in buna intelegere, ar fi o pereche excelenta. Acest cuplu are atata de multe lucruri in comun incat vor fi captivati unul de celalalt imediat. Dragostea Leului poate fi creativa intr-o extrema iar Pestele releva un romantism in cuvinte. Impreuna vor trai intr-o lume minunata, plina de lumini delicate si muzica dulce, care ii va duce intr-un somn placut de dragoste. Cand o Pestoaica se indragosteste de un Leu, vei fi iertat daca vei spune ca sunt ca doi porumbei, deoarece va fi atat de mult ciripit. El va stii intuitiv cum sa o trateze si o va coplesi cu toate lucrurile pe care ea le iubeste.

Citeste si:  Lacul Titicaca, paradisul extraterestru

 

 

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.