Horoscop de cariera 2011 pentru Fecioara

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Incepand cu luna februarie, mediul de munca va fi mai putin ” dureros”. Daca ai avut probleme cu colegii sau angajatii, te vei simti usurata intre luna aprilie si luna august. Foloseste ceea ce ti se ofera pentru a aborda o atitudine mai detasata.
Absenta Neptunului in sectorul muncii faciliteaza increderea in talentele tale. Ar trebui sa profiti de aptitudinile tale si sa pui mai multa energie in ceea ce faci. Te poti astepta la schimbari monumentale in viata ta profesionala intre luna iunie si luna ianuarie a anului 2012. Acesta este anul in care trebuie sa lucrezi din greu pentru a obtine banii pe care ti-i doresti. In plus lectiile de compasiune si sensibilitate pe care le-ai invatat de-a lungul ultimilor ani vor functiona doar pentru a-ti servi in a citi motivele subliminale ale oamenilor si sa iti dai seama cine iti este aliat cu adevarat si pe cine trebuie sa eviti atunci cand faci afaceri.
Intre sfarsitul lunii ianuarie si luna iunie, Jupiter revine pentru a-ti binecuvanta sectorul mostenirilor. Este posibil sa primesti cadouri sub forma de donatie, mostenire sau imprumut. Acum este momentul sa accepti ceea ce ti se ofera. Ti-ai platit cu varf si indesat datoriile, si acum este momentul sa si primesti.

Citeste si:  Horia si Mariana- epopeea energiei electrice

Cariera si bani

Primul lucru pe care il poate observa cineva la Fecioare este iubirea lor pentru activitatiel outdoor. Majoritatea Fecioarelor si-ar dori sa aiba o cariera intr-un camp precum ferma, pescuit, etc.
Probabil ca nimic nu pot satisface persoanele din zodia Fecioarei mai mult decat ajutarea la recuperarea unui pacient dupa o boala si reducerea durerii lui.
Exista o nevoie mare de comunicare. Deci cariera de critic sau jurnalist poate sa fie de asemenea pe placul Fecioarelor. Modul in care privesti lucrurile, si modul unic in care esti capabil sa le prezinti este atuul tau. Fecioarele au de asemenea o varietate de talente naturale.
Exista totusi si ceva puncte slabe. Fecioarele nu sunt nascute pentru a fi lideri.

Citeste si:  Cum sa retii numele persoanelor cu care interactionezi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.