Horoscop de cariera 2011 pentru Gemeni

Gemeni ( 22 mai – 22 iunie)

Cheia unui succes continuu in cariera consta in abilitatea ta de a interactiona cu oamenii, asa cum ti-o cere job-ul. Fiind mesagerul acestui semn zodiacal, e ca si cum respiri pentru majoritatea gemenilor. Daca se intampla sa fii cea mai timida dintre gemeni, foloseste energia anului 2011 pentru a te pune pe picioare. Atunci cand planeta bogatiei si faimei intra in sectorul telurilor si prieteniilor, totul depinde de tine sa preiei initiativa. Daca nu risti nimic, nu castigi nimic.
Un schimb imens are loc atunci cand Neptun, planeta iluziilor si deziluziilor intra in sectorul de cariera in luna aprilie pentru o perioada scurta pana in luna august. Aceasta este doar o privire de ansamblu asupra a ceea ce se va intampla in 2011 si va continua sa evolueze in urmatoarea decada. Cea mai buna parte este aceea ca in final te simti ca si cand poti sa iti orientezi nevoile catre stralucire si suflet fara sa mai tii cont de telurile tale profesionale. Dar partea negativa este potentialul pentru mai multa confuzie atunci cand vine vorba de delimitarea clara a ceea ce vrei cu adevarat pe termen lung. Ce semn vrei sa lasi in aceasta lume mare si rea? Esti pe punctul de a descoperi ca aceasta intrebare conduce mai degraba la un proces decat la o destinatie.
Trebuie sa profiti de faptul ca sectorul creativitatii iti este stimulat in acest an, asa ca va trebui sa iti iei mai inserios ideile. De fapt, cu cat profiti mai mult de talentele tale artistice, cu atat vei primi recompensele. Atunci cand Jupiter intra in sectorul viselor si imaginatiei in luna iunie, cu siguranta nu vei suferi in ceea ce priveste inspiratia.

Citeste si:  Fii party-girl cu stil la petrecerile firmei

Cariera si bani

Gemenii poseda un nivel de ingeniozitate, pe care cei din jur nu o observa deseori.
Pe termen lung, gemenii pot sa pastreze doar un job in care au suficienta libertate pentru a-si exercita ingeniozitatea, si sa fie capabili sa faca lucruri in felul lor fara restrictii. Ei vor sa fie cunoscuti pentru faptul ca sunt profesionisti si abordeaza lucrurile din diferite puncte de vedere. Pot supravietui ceva timp intr-un job care nu este satisfacator, dar nu este un lucru bun pentru implinirea emotionala si intelectuala.

Citeste si:  O noua ecranizare a romanului "Veronika se hotaraste sa moara" va fi lansata in noiembrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.