Horoscop de cariera 2011 pentru Raci

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Noile idei revolutionare de proiect care au inceput in anul 2010 sunt gata sa fie lansate in aceasta primavara. Jupiter impreuna cu Uranus va incurajeaza sa ganditi in stil mare, si in acest mod iti vei duce cariera la nivelul urmator. Fii pregatita sa lasati confortul unui cec de plata solid pentru a urmari ceva care sa te implineasca mai mult si in final sa iti ofere mai multe recompense ( si da, chiar si la nivel financiar, daca joci cartile care trebuie). Cele mai ocupate luni ale anului sunt intre august si septembrie. Si cele mai creative si dulci momente in munca au loc in timpul lunii decembrie atunci cand Venus intra in sectorul muncii.
Mai multa autonomie, o recunoastere mai mare, si o calatorie fabuloasa devin constitutive integrale a noii tale fabuloase lumi profesionale. Asteapta-te la schimbari majore care se vor petrece intre luna martie ( atunci cand Jupiter se alatura lui Uranus in sectorul carierei) si luna mai ( atunci cand sase planete se aliniaza in topul horoscopului). Indrazneste sa iti asumi riscuri mari de cariera incepand cu sfarsitul lunii ianuarie pana la sfarsitul lunii mai, intrucat in aceasta perioada Jupiter ajunge in topul horoscopului. Atunci cand vei ajunge sa faci ceea ce iti doresti si cum iti doresti, vei fi foarte multumita.
Atunci cand Jupiter intra in sectorul de relationare in luna iunie, viata ta devine radical mai festiva. In a doua jumatate a anului 2011 totul se bazeaza pe cine cunosti, asa ca este momentul sa intri in relationare. Sprijinul pare sa fie fara efort, asa ca nu trebuie sa iti fie teama sa primesti si sa ceri ajutorul de la prieteni.

Citeste si:  Concert Baba Zula la Dracula Film: Horror and Fantasy Festival

Cariera si bani

Racii sunt buni la a se obisnui cu conditiile oricarui mediu de munca.
Problema cu racii totusi, este ca tind sa fie un pic prea atasati de problemele minori, si, prin urmare, termina ingrijorandu-se in legatura cu cariera mai mult decat este necesar. Acum, carierele lor sunt importante pentru ei si pentru ele considera ca merita sa lupte.

Citeste si:  Stresul la serviciu

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.