Horoscop de cariera 2011 pentru Sagetator

Sagetator ( 22 noiembrie – 21 decembrie )

Dupa intarzieri, frustrari si dezamagiri in sectorul carierei, partea optimista a naturii tale refuza sa renunte. Intuitia ta insista ca zilele bune sunt chiar in fata ta. Ei bine, vesti bune pentru Sagetatori: acele zile bune sunt chiar in apropierea ta, in orizontul imediat. Toate acele chinuri ale tale nu au fost in van. Poti si iti vei face un nume si sansele ca tu sa fii recunoscuta in acest an 2011 sunt mari.
Ai puterea pe care ti-o ofera cele sase planete, care iti aduc o energie incredibila in sectorul creativitatii si exprimarii la inceputul lunii mai. Cu o asemenea aliniere de planete talentele tale artistice vor fi pe primul plan. Munca se va simti mai degraba ca o joaca, dar cantitatea banilor pe care o obtii va fi mare. Vei aborda munca intr-un alt fel, ca un artist, nu ca o fabrica.
Viata ta in ceea ce priveste munca devine extrem de accelerate in timpul lunii aprilie, atunci cand Marte intra in sectorul muncii si apoi revine in luna noiembrie si decembrie, atunci cand Martie energizeaza sectorul carierei. Comparat cu anul 2010, acest an va fi cu siguranta mai bun. Pregateste-te pentru activitate non-stop si noutati.

Citeste si:  Paradisul cubanez - o experienta exotica si neobisnuita

Cariera si bani

Atunci cand vine vorba de problemele din cariera, Sagetatorii au nevoi foarte generice – schimbare constanta, provocare constanta si libertatea de a exprima ingenuitatea persoanei respective. Mai mult decat atat, ei sunt cunoscuti de asemenea pentru a avea o varietate mare de talent si potential. Dorinta pentru libertate este mai predominanta ca oricand. Sagetatorii nu au nici o problema cu situatiile tensionate si cu deadlineurile. Daca descopera ca sefii lor isi baga nasul unde nu le fierbe oala si unde ei considera a fi treaba lor, devin nervosi.
Caracteristica predominanta a Sagetatorilor poate fi exprimata in doua moduri diferite: in termeni de vigoare fizica si entuziasm sau in termeni de intindere intelectuala si imaginativa.
Sagetatorii pot fi vazuti ca persoane care sunt versatile si in acelasi timp neobositi. Ca si rezultat, ei vor schimbare, dar uneori schimbarea poate sa fie doar de dragul de a fi.

Citeste si:  Russell Crowe revine pe marile ecrane cu o promisiune: The Water Diviner, din 16 ianuarie in cinema

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.