Horoscop de cariera 2011 pentru Tauri

Taur ( 20 aprilie – 20 mai)

Anul 2011 va fi unul foarte bun pentru tine. In acest an, vei putea obtine sentimentul acela ca Dumnezeu te-a pregatit pentru lucruri mai bune in viata. Vei descoperi ca vei cheltui foarte mult anul acesta in pregatirile pentru noi evenimente.
Statutul personal va creste in anul 2011. Vei avea cateva planuri de viitor.
Pana in luna mai a anului 2011, economiile tale vor fi excelente. Surse multiple iti vor oferi profituri mari datorita muncii tale creative si noilor tale idei care vor fi recompensate pe masura. Fii pregatita pentru o investitie. Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca majoritatea cheltuielilor tale se vor dovedi a fi productive, nu inutile. Exista posibilitatea legarii unor parteneriate.
Perioada pana la inceputul lunii mai va fi una extrem de productiva, planurile tale prinzand contur.
Intre mai si noiembrie vei experimenta cea mai ocupata perioada a anului. Viata ta va intra pe un fagas mai rapid si vei putea ajnge sa simti lipsa puterii mentale pentru a face fata stresului extra. Fii atenta si discerne cu grija in timp ce alegi proiectele viitoare pentru care vrei sa iti consumi toata energia.
Investitiile tale si angajamentele fiscale se vor spori.
Incepand cu luna noiembrie si pana la sfarsitul anului te vei gasi mai matura in deciziile de cariera, ceva ce ti-a lipsit in ultimii an. Acesta este momentul in care sa profiti de oportunitatile disponibile. Trebuie sa lucrezi foarte mult, dar nu cu pretul sanatatii tale. Ar trebui sa profti si de norocul tau si sa ii implici si pe cei din jur in activitatile tale. Totusi, tine minte faptul ca economiile tale in crestere vor fi acompaniate de cheltuieli mari, de asemenea.
Pana la mijlocul lunii decembrie vei experimenta si o anumita stabilitate si pace interioara, dar si liniste la nivel mental.
Te vei simti norocoasa si increzatore anul acesta, insa las-o mai usor cu increderea aceea de sine
Ai grija la speech-urile pe care le tii, dar si la problemele financiare.

Citeste si:  Maslina muzicala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.