Horoscop de cariera 2011 pentru Varsator

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie )

Faima si succesul chiar au un mod de a te gasi – in special in ultimii 14 ani. De fapt, deseori ti se pare un lucru normal sa fii populara pentru ca face deja parte din tine si din farmecele tale. Acum ca Neptunul, planeta stralucirii si spiritualitatii se pregateste sa lase stelele tale si sa se mute la Pesti, vei avea o existenta mai linistita, mai pamanteana, si asta include si viata ta profesionala. Nu vei mai inota in necunoscut atunci cand va veni vorba de calea carierei tale. De acum poti sa manevrezi ceea ce vrei tu cu adevarat sa faci.
In anul 2011 vei fi intr-un curs intensiv, chiar nebunesc, pentru a invata tot ce poti despre … ei bine … despre orice. Se pare ca nu te mai saturi de atatea informatii care sa iti hraneasca spiritul. Vei fi foarte comunicativa si vei medita foarte mult in aceasta primavara. Nu este de minune ca mintea ta va da un nou inteles conceptelor. Venus aduce bucurii in sectorul carierei in luna octombrie si noiembrie. Incepand cu 1 mai, sase planete vor ocupa acest sector al horoscopului tau in acelasi timp. Varsatorii nu sunt cunoscuti pentru rabdare, asa ca rasplatirea lor va aparea instant intre luna aprilie si luna august. Ingenuitate, inventie si experimentare, toate acestea te vor ajuta pentru urmatoarele 12 luni. Indrazneste sa indraznesti!

Citeste si:  S-a dat startul in campania umanitara ShoeBox - Cadoul din cutia de pantofi

Cariera si bani

Varsatorii incearca sa isi protejeze sferele personale si profesionale. Ei sunt cunoscuti pentru semnul lor distinctiv – originalitatea si diferenta pe care ei o aduc muncii lor. Acesti oameni se asigura in primul rand ca stiu ce asteapta lumea de la ei, inainte de a se apuca de treaba. Varsatorii sunt persoane pe care te poti baza si vor da totul pentru fiecare sarcina.
In general vorbind, Varsatorii nu sunt prea implicati in politici organizationale si certuri. Daca ei obtin o promovare o accepta cu incredere. Au abilitatea de a nu se simti distrasi. Ei pot munci de fapt toata ziua. Singurul lucru este acela ca in loc sa ia o pauza, continua sa munceasca.
Toate aceste calitati ii fac pe Varsatori sa se faca remarcati in multime. Dedicarea lor, concentrarea si mai presus de toate, modul lor de a munci. Toate aceste lucruri le vin in mod natural, asa ca se fac remarcati de catre superiori fara sa realizeze.

Citeste si:  Just4Girls - un magazin unic

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.