Horoscopul lunii Mai. Dragoste. Cariera. Sanatate

 

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP BERBEC

HOROSCOP DRAGOSTE
Viata sociala a Berbecilor este foarte activa in luna mai 2018, ceea ce contribuie la ruperea monotoniei in cupluri si ii ajuta pe Berbecii celibatari sa isi gaseasca perechea.
In 7 si 8 mai se recomanda atentie la o predispozitie spre idealizare si autoamagire. Ai grija sa nu cazi in plasa de a crede tot ce spune persoana de care te simti atras in mod irezistibil, iar acest lucru ar putea chiar  avea influente financiare. Poate n-ar strica sa-ti aduci aminte ca dragostea nu costa.
Incepând cu a doua jumatate a lunii mai 2018, desi mai sunt posibile discutii in contradictoriu, viata de familie a Berbecilor se imbunatateste simtitor. Venus, stapâna relatiilor Berbecului, isi incepe la 19 mai tranzitul prin casa familiei si a caminului, ceea ce ar putea insemna ca te poti ocupa impreuna cu perechea ta de (re)amenajarea spatiului de locuit.
Unii Berbeci isi pot reaminti cu nostalgie de vremurile de-alta data si de parfumul suav al unei iubiri din tinerete ori al unei iubiri legate de locurile natale, ori de un prieten/o prietena din copilarie.
Luna mai 2018 se incheie intr-o nota intensa, cu gelozii, constrângeri sau santaj sentimental. Ti se cer promisiuni pe care nu le-ai putea face acum fara sa te simti limitat in miscari sau prins in capcana. Gasesti, insa, calea sa imbunezi persoana iubita, iar increderea reciproca si pasiunea se restabilesc cu usurinta.

HOROSCOP MUNCA SI BANI

Prima parte a lunii mai 2018, poate fi marcata de confuzie in plan financiar si profesional. S-ar putea sa constati la un moment dat ca, in ceea ce priveste banii, ai tendinta sa iti furi singur caciula.

Agitatia si surescitarea nu te ajuta deloc, ci sporesc riscul de certuri cu colegii si cu seful, in special dupa 11 mai. Daca reusesti sa te controlezi, sa te aduni si s-o faci mai putin pe seful, ai cele mai bune sanse sa progresezi in plan profesional si chiar sa câstigi mai mult.

Luna mai 2018 iti poate aduce câstiguri suplimentare sau vesti bune legate de bani. Daca esti convins ca meriti mai mult pentru munca ta, este momentul sa ceri mai mult. Dar nu te astepta sa fie usor! Negocierile se anunta dificile, fiindca spiritele se incing repede si ies scântei. Fa-ti calculele de acasa, du-te in fata sefilor,  asociatilor cu temele facute, cu statistici, grafice, date concrete, socoteli bine verificate, nu doar cu vorbe, ambitii si pretentii.

La mijlocul lunii, este posibil sa apara cheltuieli neasteptate si este recomandat sa fii atent la anumite persoane din anturaj, care ar putea incerca sa te insele.

Dupa 20 mai ar fi bine sa nu arunci banii in dreapta si in stânga, ci sa incerci sa pui ceva deoparte sau sa ceri sfatul cuiva cu experienta pentru a investi cu cap.

HOROSCOP SANATATE

In luna mai 2018 Berbecii au multa energie, dar ar putea avea tendinta sa o iroseseasca pe conflicte, confruntari si enervari. Este recomandabil sa iti dozezi eforturile si  sa nu ajungi la epuizare sau la o stare de continua surescitare.Este cazul sa iti redirectionezi energia spre activitati fizice mai intense: sa mergi la sala, sa petreci mai mult timp in aer liber, sa urci pe munte, sa alergi. Atentie la accidentari!
Fa-ti timp sa te aduni si pe-acasa, implica-te in activitati casnice si nu-ti neglija starea de sanatate!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.