Horoscopul lunii Mai. Dragoste. Cariera. Sanatate

HOROSCOP PESTI

  HOROSCOP PESTI

HOROSCOP DRAGOSTE

Banii sunt subiectul sensibil in viata de cuplu a Pestilor.Se poate sa nu va (mai) ajunga banii de chirie ori pentru ratele unui credit imobiliar si sa aveti puncte de vedere divergente in ceea ce priveste solutia cea mai buna. Nu este cazul sa ai asteptari prea mari de la familie nu de acolo vin solutiile.

Pentru a restabili armonia in viata de cuplu, este nevoie de mult tact, de rabdare si de deschidere spre ceea ce isi doreste sotul sau sotia. Daca nu vrei sa tii cont de celalalt, de ce ar tine celalalt cont de tine? Incepand cu 20 mai 2018, esti mai dispus sa lasi de la tine, sa ierti, sa seduci, sa cuceresti.

Un gest romantic la momentul potrivit ar putea reaprinde flacara pasiunii in anumite cupluri si multi Pesti au posibilitatea sa regaseasca placerea intimitatii.

HOROSCOP MUNCA SI BANI

Situatia financiara depinde mult de capacitatea ta de a coopera cu un grup.Se poate sa fii prea atasat de conceptiile tale despre lume si viata si despre cum trebuie facute lucrurile, iar din cauza asta nu esti acceptat cu usurinta in anumite cercuri.
Spre sfarsitul lunii pot aparea oportunitati neasteptate de asociere sau colaborare, contracte noi etc. Dar nimic nu merge de la sine, fara efort, fara flexibilitate, dialog si concesii financiare.

Atentie la predispozitia spre cheltuieli exagerate pentru distractie, pentru persoana iubita sau pentru copii este accentuata. In ceea ce priveste profesia si cariera, ar fi indicat sa iti reevaluezi studiile, eventual sa reiei o specializare, sa dai examene de calificare pe care le-ai amânat sau pe care le-ai picat in trecut.

HOROSCOP SANATATE

Nu esti in cea mai buna forma si s-ar putea sa reinvie o serie de dureri si afectiuni cronice, care pot sa te deprime. Chiar daca problemele par mici, este indicat sa iei cât mai repede masurile cuvenite.

In a doua jumatate a lunii, nervozitatea poate fi crescuta, impulsivitatea mai mare, de unde si pericolul de accidentari sau de certuri care pot sa te epuizeze psihic.

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.