Horoscopul lunii Mai. Dragoste. Cariera. Sanatate

HOROSCOP BALANTA

HOROSCOP BALANTA

 HOROSCOP DRAGOSTE
Se pot produce multe schimbari neasteptate, poate chiar de domiciliu, si rasturnari de situatie in relatia cu perechea de viata.Este nevoie sa faceti socoteli si se pot naste dispute legate de un credit sau de bugetele comune. Iar faptul ca nu esti prea deschis spre comunicare, spre a exprima care iti sunt nevoile si ce astepti de la perechea ta, nu ajuta prea mult.
De la jumatatea lunii, problemele de cuplu incep sa aiba legatura cu intimitatea, cu increderea reciproca, cu resursele comune si gestionarea acestora, cu secretele si cu relatiile extraconjugale.
Pentru cei care au relatii solide pasiunile pot sa erupa surprinzator, partenerul/partenera te atrage din nou ca la inceput, iar puterea ta de atractie creste.
Daca nu ai inca pereche, iti poti gasi acum cu usurinta, dar este recomandat sa ai grija, fiindca poti atrage persoane care au deja alte obligatii.

HOROSCOP MUNCA SI BANI

Esti foarte preocupat de gasirea unei modalitati prin care sa iti sporesti veniturile, dar, mai ales in prima decada a lunii mai 2018, tinzispre estimari nerealiste ale posibilitatilor de câstig. Banii nu vin cu usurinta, dar vin si trebuie gestionati cu prudenta, pentru a nu se irosi pe lucruri inutile, care crezi ca iti pot imbunatati imaginea.

Parteneriatele de afaceri sau anumite asocieri pot deveni instabile, trec prin momente mai tulburi si este nevoie de o reasezare, de redefinirea sau revizuirea termenilor, de verificari financiare, de renegocieri.

Este recomandat sa-ti faci timp pentru socoteli temeinice si sa te bazezi doar pe ceea ce ai, fara sa faci calcule ipotetice si planuri cu bani pe care inca nu i-ai primit.

HOROSCOP SANATATE
Viata personala a Balantelor este incarcata de stres si de agitatie, care pot avea repercusiuni asupra starii de sanatate. Din fericire, primesti sprijin de unde te astepti mai putin, ceea ce poate insemna mult pentru moralul tau.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.