Indeplinire sarcina dificila

Please select a featured image for your post

Munca este plina de sarcini dificil de indeplinit pentru toata lumea, mai ales pentru incepatori. Sefii au tendinta sa insarcineze angajatii cu task-uri care de care mai dificile, fara sa se preocupe daca acel angajat poate sa nu sa duca la bun sfarsit treaba, doar pentru ca firma sa mearga bine, sa prospere.
Deci, pe masura ce angajatul este lasat in spate pentru atingerea tintei, este normal sa ai ceva frustrari.
Aceasta este o tema comuna in zilele noastre. Evitam o sarcina dificila pentru ca ne temem sa ii facem fata.
Iata intrebarile care iti ucid curajul de a accepta provocarile:
1. Ce se intampla daca o dau in bara?
2. Daca nu poti sa o faci singura?
3. Daca o sa par stupida?
Aceste intrebari pot ucide motivatia chiar si a celei mai puternice persoane, in special daca aceste intrebari sunt dezbatute non-stop. Odata ce rana este deschisa, este greu sa fie ignorata.
Iata ce trebuie sa faci pentru a indeplini orice sarcina dificila:
– Nu lasa teama sa te cuprinda. Asta inseamna ca trebuie sa tragi aer in piept si sa te arunci cu capul inainte. Odata ce incepi, vei incepe sa identifici punctele forte si punctele slabe. Indeplinirea sarcinilor in parti mai mici va face lucrurile sa fie posibile si chiar sa te bucuri de ceea ce faci.
– Fiecare sarcina are punctele sale forte si slabe. Atunci cand poti sa le separi in doua, poti sa alegi tipul de munca care se potriveste cu starea ta. Hai sa spunem ca lucrezi cel mai bine dimineata. Poti apoi sa alegi sa indeplinesti sarcinile mai dure in aceasta perioada. Daca energia ta se mai diminueaza dupa-amiaza, poti sa alegi munca mai usoara si care foloseste puterea creierului mai putin in aceasta perioada.
– Sarcinile dificile sunt de obicei evitate pentru ca ne facem multe griji in legatura cu ele. Ne gandim ca este posibil sa simtim frustrare, furie sau tristete.
– Poate ca la sfarsitul zilei realizezi ca nu ai terminat nici macar jumatate din treaba. Asta se intampla de obicei pentru ca iti doresti sa termini cat mai repede.

Citeste si:  Cadouri speciale, reduceri la www.tarafashion.ro

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.