Iubeste-ti slujba

Indiferent de ce ar spune ceilalti munca este munca, si prin definitie nu e foarte placuta. Chiar si actorii sau starurile rock se mai satura de munca lor.
Exista cativa oameni care se simt intr-adevar bine cu slujba lor in timp ce majoritatea dintre noi vad munca ca pe o corvoada, ca ceva ce trebuie sa fie facut. Deci, cum sa incetezi sa te mai gandesti la slujba ta ca la locul unde te duci sa mori…incet, in fiecare zi putin cate putin? Cel mai evident lucru pe care poti sa il faci este sa te gandesti la lucrurile pe care intr-adevar le iubesti la slujba ta, sa te concentrezi asupra lor si sa incepi sa dezvolti si partea aceea. Daca singurul lucru la care poti sa te gandesti atunci cand esti la birou si sa zambesti sunt colegii atunci incearca sa pastrezi o relatie buna cu ei.
Urmatorul lucru logic pe care poti sa-l faci este sa indepartezi stresul din orarul de la birou, pe cat de mult posibil. Pastreaza o atmosfera frumoasa in jurul biroului. Fa multe glume si incurajeaza oamenii din jurul tau sa nu le ia prea in serios. Doar pentru ca esti imbracata in costum si porti o servieta nu inseamna ca nu poti sa spui o gluma din cand in cand. De asemenea, ar trebui sa te incurajezi sa iesi numai cu oameni cu care iti face placere.
Concentreaza-te asupra a ceea ce esti buna la munca si pastreaza o atitudine pozitiva. Aceasta ajuta intotdeauna.

Citeste si:  Urechea pierduta a lui Van Gogh primeste noi ipoteze, care exclud automutilarea

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.