Joburi in functie de zodie

Toata lumea isi citeste horoscopul din cand in cand. Adoram sa fim uimiti atunci cand vedem ce ne prezic astrele si ignoram faptul ca nu ne apartine in totalitate noua. Dupa consultarea strelor, iata o lista cu semnele zodiacale impreuna cu caracteristicile sale, personalitatea si sugestiile si optiunile de cariera care se potrivesc cel mai bine acestor semne zodiacale.
Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Este o persoana entuziasta, alerta, extrovertita, ambitioasa si creativa. O cariera in televiziune sau radio, publicitate sau arhitectura ar trebui sa se potriveasca cu ambitiile tale si natura creativa. Pentru ca este un lider natural, puternic, armata ar putea de asemenea sa ti se potriveasca.
Taur ( 20 Aprilie – 20 Mai)
Un Taur este practic, determinat, rabdator, onest, un jucator de echipa bun. Cauta sa lucrezi in campurile bancii, contabilitatii si cercetarilor stiintifice pentru jobul tau perfect.
Gemeni ( 21 Mai – 21 Iunie)
Este foarte optimista, inteligenta si plina de energie. Ai nevoie de o vocatie care sa iti mentina interesul, precum ghid de calatorie, explorator, sau o pozitie de vanzari unde calatoritul este necesar.
Rac ( 22 Iunie – 22 Iulie )
Racii sunt foarte imaginativi, dramatici, filozofi, si protectori. Te potrivesti sa lucrezi in drept, filozofie, predat, asistenta sau munca sociala.
Leu (23 Iulie – 22 August)
Esti spontana, independenta si nascuta pentru a conduce, cu o adevarata puteren. Aceste calitati magnetice fac din Lei buni directori, manageri, editpori si perfecti pentru pozitiile guvernamentale.
Fecioara ( 23 August – 22 Septembrie)
Precisa, vesela, perfectionista, orientata catre detalii, muncitoare, cu o deschidere catre limbi straine – toate te descriu pe tine. Tehnician, statistician, cercetator medical, investigator sau translator sunt optiuni perfecte pentru tine.
Balanta ( 23 Septembrie – 22 Octombrie)
Balantele sunt foarte diplomatice, incantatoare, sociabile si cooperative. Simtul cooperarii si abilitatea de a gestiona un compromis te pun in pozitia de madiator, avocat, negociator sau administrator.
Scorpion ( 23 Octombrie – 21 Noiembrie)
Esti intuitiva, inteligenta, analitica, muncitoare si motivata. Pentru ca iti place sa rezolvi misterele, ia in considerare spionajul, investigarea de politie, dreptul, fizica, cercetare si scris.
Sagetator ( 11 Noiembrie – 21 Decembrie)
Sagetatorii au o atitudine pozitiva, energie fara limita, dragoste de calatorii si o parte spirituala puternica. O pozitie de vanzari ar trebui sa fie ideala, precum cea de PR, administrator social sau teologie.
Capricorn ( 22 Decembrie – 19 Ianuarie)
Esti responsabila, organizata, cu gandice logica si desteapta. Te-ai potrivi in pozitii de putere sau acolo unde sunt implicati banii si matematica. Ia in considerare si o pozitie IT pentru ca iubesti software-ul si calculatoarele. Te-ai potrivi de asemenea si ca doctor, contabil sau avocat.
Varsator ( 20 Ianuarie – 18 Februarie)
Inteligenta, originalitate, perseverenta, uman, viziune,toate acestea sunt calitati care descriu Varsatorii. Alege un job un astronomie, istorie, aviatie, fotografie, poezie, actorie sau muzica.
Pesti ( 19 Februarie – 20 Martie)
Pestii sunt generosi, prietenosi, sensibili, populari, artistici, versatili, ofera compasiune si spirituali. S-ar descurca bine in orice tip de arta : drama, literatura, pictura, muzica, dar compasiunea lor ii face potriviti si pentru filantropie si pozitii judiciale.

Citeste si:  Tablou de Caravaggio furat

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.