Lucru sub presiune

Orice persoana se poate stresa in timpul unei zile de munca la serviciu. Deadline-uri, munca si alte presiuni, sunt cele care te vor lovi pe parcursul intregii zile. Ai nevoie sa iti ” destresezi” mintea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa pleci din birou pentru a face asta. Uneori o pauza poate fi tot ce ai nevoie pentru a te deconecta. Nu te simti vinovata pentru ca iti iei o pauza mica de la munca ta. Nu inseamna ca nu vei da randament. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa lucrezi sub presiune:
1. Identifica intotdeauna factorul de stres.
2. Fa o plimbare de 5 minute. Ridicandu-te de pe scaun si mergi cateva minute pe afara. Te vei deconecta de tot.
3. Ia iPod-ul cu tine. Unele birouri au reguli clare in ceea ce priveste ascultarea muzicii in timp ce lucrezi, dar o melodie de 3 minute te poate ajuta sa te eliberezi de stres si sa te aduni pentru a continua.
4. Priveste o fotografie. Daca pastrezi o fotografie cu un loc special sau cu o persoana care iti genereaza sentimente placute iti va face foarte bine. Sentimentele pe care le capeti doar uitandu-te la fotografie iti pot da energia de care ai nevoie sa continui.
5. Fa-ti un prieten la locul de munca. Uneori iti poate fi de mare ajutor.
6. Aminteste-ti ce conteaza cu adevarat. La sfarsitul zilei, lucrul care este stresant probabil ca nici nu va mai exista si nici nu iti mai aminti de el.

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce relatie ai cu banii

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.