Mai multi bani

Probabil ca multi dintre voi stiu cat trebuie sa ne chinuim pentru a castiga ceva bani in plus. Iata cum trebuie sa cheltuim cu cap ceea ce avem si cum sa reusim sa atragem o cantitate si mai mare de bani:
1. In primul rand, ar fi indicat sa incerci sa obtii o marire de salariu.
2. In al doilea rand, poti sa incerci sa obtii o promovare, si este bine cunoscut faptul ca o promovare nu vine niciodata singura, ci vine cu o marire considerabila de salariu.
3. Poti de asemenea sa incerci sa faci o mutare si sa isi schimbi job-ul, cu unul mai bine platit sau care iti ofera avantaje mai multe sau care iti ofera un program de lucru mai flexibil, astfel incat sa poti sa iti cauti un al doilea job care sa iti asigure un venit suplimentar.
4. Transforma-ti hobby-ul intr-un venit suplimentar. Cu siguranta ai si tu ca toata lumea o pasiune ascunsa si ce poate fi mai frumos decat sa faci ceea ce iti place? Ei bine, ia in considerare varianta aceasta, de a scoate bani din hobby-ul tau.
5. Incepe-ti propria afacere. Nu trebuie sa incepi cu ceva mare, important, in care sa investesti foarte multi bani si in care riscul este foarte mare. Incepe cu ceva mic, care sa iti aduc un profit cat de cat acceptabil, pe care sa il reinvestesti pentru a-ti dezvolta afacerea.
6. Foloseste-ti aptitudinile care le-ai dezvoltat la job-ul actual pentru a ” cuceri” si alte domenii.
7. Invata sa te vinzi ca si produs pe piata muncii. Trebuie sa fii un bun negociator si sa aplici cat mai multe strategii de marketing pentru a te pune in valoare.

Citeste si:  Mircea Badea si Mihai Gadea hartuiti de paparazzi

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.