Maine va fi o zi mai buna

Cu totii avem sau am avut momente proaste in cariera, insa, au trecut sau urmeaza sa treaca. Daca te simti putin „neindemanatica”zilele acestea, trebuie sa stii ca te vei uita inapoi intr-o zi si vei recunoaste lectiile valoroase pe care le-ai invatat de la aceasta perioada din viata ta. Totul se intampla cu un motiv anume, chiar daca acel motiv iti este tie necunoscut pentru moment.
Daca aceasta este o perioada proasta pentru tine, vestile bune incep abia de acum incolo.
In timp ce incerci sa rezolvi lucrurile, ai incredere ca maine va fi o zi mai buna. Iata cum trebuie sa te concentrezi asupra a ceea ce urmeaza:
1. Noteaza modul in care vrei sa arate viitorul tau
Creaza o imagine a ta asa cum te vezi tu in viitor. Aceasta imagine poate sa fie una cu locul in care vrei sa fii peste o zi, o saptamana, o luna, un an sau chiar mai mult. Aceasta imagine iti acorda o destinatie clara si usor de atins si iti asigura concentrarea.
Inchide-ti ochii. Lasa-ti imaginatia sa preia controlul. Intra in contact cu ceea ce vrei tu cu adevarat si cu ceea ce este intr-adevar foarte important pentru tine. Intreaba-te ceea ce vrei si noteaza-ti raspunsurile pe hartie. Pastreaza aceasta descriere cu tine si citeste-o in fiecare zi. Lucrurile bune tind sa se intample acelor oameni care stiu incotro se indreapta.
2. Alcatuieste un plan
Odata ce ai raspunsurile, poti incepe sa le pui intr-o structura formala.
Sa ai un plan este vital pentru succesul tau. Cu un plan, o cariera implinita poate fi mai usor de atins. Fara un plan, vei munci mai mult decat ai nevoie.
3. Pune planul in aplicare
Sa treci la treaba este esential pentru succesul tau. Si, unul din cele mai bune lucruri pentru a merge mai departe este sa ai pasii pe care i-ai creat scrisi in calendar.
Foloseste calendarul pentru a te ghida si pentru a te ajuta sa ramai pe calea cea buna. Faptul ca ai un calendar te va ajuta sa determini daca iti atingi un tel sau nu. Daca pasii tau sunt scrisi in calendar, exista o mai mare probabilitate sa ii verifici de pe lista, pentru ca ceea ce trebuie sa faci este in fata ta. Daca pasii tai nu sunt in calendar, probabil ca nu vor fi facuti, pentru ca vei uita ceea ce ai nevoie.
Calendarul va fi prietenul tau. Incepe prietenia prin a deschide calendarul si prin a introduce pasii din plan. Planifica-ti sa faci macar un lucru in fiecare zi, fie ca iti place sau nu. O actiune pe zi conduce la un numar substantial de actiuni in timp. Iata cum vei reusi sa ai succes.
4. Spune-ti ca lucruri bune ti se vor intampla
Locul de munca, din cand in cand, iti poate lua din respectul de sine. De exemplu, daca lucrezi intr-un mediu plin de negativitate, de energie negativa, iti va fi greu sa fii pozitiva. Daca seful tau iti spune zilnic ca munca pe care tu o faci nu este buna, iti va fi mai greu sa crezi in abilitatile tale. Daca ai fost plecata de la serviciu o perioada mai lunga de timp, iti va fi greu sa ai incredere ca poti recupera.
Modul in care te vezi tu insusi este foarte important pentru modul in care te vad ceilalti. Daca esti increzatoare, lumea va vedea o persoana increzatoare. Daca nu te simti bine in ceea ce te priveste, lumea va vedea o persoana care nu isi acorda prea multa atentie.

Citeste si:  Eva alaturi de sot la bine si la barfe

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.