Negociere salariu in perioada de criza

Vremurile din ziua de azi sunt grele pentru toata lumea, dar o femeie a carei misiune este libertatea financiara nu ar trebui sa renunte niciodata la visele sale de a primi o marire de salariu in perioada de recesiune.
Pasul 1: Incearca sa devii persoana care il scapa pe sef de stres
Seful tau va plati oricat pentru a-si atinge telurile si pentru a echilibra cererile superiorilor. Poti sa depasesti asteptarile sefului tau si sa te pozitionezi pe primul loc pentru o marire de salariu.
Decide-te sa fii eroul sefului tau
Creaza un plan care sa ajute ca seful tau sa arate bine in ceea ce priveste performanta la locul de munca. Explica-i sefului tau de ce esti cea mai calificata sa il ajuti in a-si atinge telurile personale si de afaceri.
Pune in evidenta beneficiile aptitudinilor extraordinare si abilitatilor pentru a-l impresiona pe seful tau. Convinge-l ca esti cel mai bun candidat pentru aceasta pozitie.
Ideea va functiona pentru ca… oamenii vor gasi marirea de salariu extraordinara.
Pasul 2: In viata, primesti ceea ce ceri. Cere pentru o marire de salariu
Daca vrei sa castigi 150 000 de euro pe ani si ai experienta si incredere, nu renunta, munceste pentru asta. Cel mai rau lucru pe care o persoana il poate spune este nu. Dar adu-ti aminte: Nu-ul descgide usa urmatoarei persoane care spune ” da”.
Aceasta este legea naturala a universului. Primesti ceea ce astepti.
Pregateste-te pentru o marire de salariu. Asteapt-o. Negociaz-o. Si vei primi acea marire de salariu.
Daca planuiesti pentru obiectivele salariale mai intai, poti primi un refuz.
Daca vrei un salariu mare, fii pregatita sa iti motivezi si sa iti sprijini cererea cu statistici, grafice, tabele, referinte si reusite notabile. Oamenii iti vor da ceea ce meriti, daca ii convingi ca salariul tau sunt bani cheltuiti cum trebuie.
Mai mult decat atat, adu-ti aminte sa le spui cum experienta si aptitudinile tale il vor ajuta sa isi atinga telul – montar sau de alta natura – si ai prezentat un caz solid pentru un nou job sau pentru o marire de salariu in timpul recesiunii.

Citeste si:  Vacanta printre fantome: Alcatraz

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.